Што ви недостига од детството?

Член од
30 јануари 2006
Мислења
137
Поени од реакции
0
Од детството ми недостига се, ама баш се. Просто речено ми недостига детството.

Член од
13 септември 2005
Мислења
368
Поени од реакции
8
Безбрижното шлапкање по калта и вирчињата, без да размислувам дека ке ме караат. Ми недостасуваат уплашените лица на домашните кога ќе почнев од сите џепчиња да вадам гуштерчиња, штурчиња, жапчиња, бумбарчиња и останат жив свет..
Ми недостасува кучето Џеки, ми недостасува играње ластик, сакате ли војна и плочка.

Nina

Ange ou Demon
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.256
Поени од реакции
4
bezgriznosta i se dr pokraj nea (ama ona najmnogu mi fali)

NaTaLi

BabaSera pod Ste4aj
Член од
22 април 2006
Мислења
1.061
Поени од реакции
17
Premnogu stvari za da gi sobere vo eden post...

Crazy

PaRtY aNiMaL
Член од
16 февруари 2006
Мислења
684
Поени од реакции
4
Хммм, што ми фали. Па имам 17 години, супер ми е. Можда ми фалат Чикаго Булс(највеќе Џордан), да ги реметат Јута и сите по ред. :):):):):):)

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Кучката Линда...тешка џукела,ама многу ја сакав :)

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Ми фали се она што ме праваше дете...безгрижноста,палавоста,плачењето за глупости,игрите,играчките,стоењето во ќош,казните,наивноста,првите симпатии,првото срамежливо бакнување во образ,букварот,доктор Офболи,личноста која што премногу ја сакав али не виде немирното девојче кое што се тепаше со сите и тераше правдина во што порасна!

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Гајле ми беше за све ! само меот да ми е полн и да одам на флипери ми беше главна преокупација

С

Сатори

Гостин
Ми фали слободата во секоја смисла на зборот.

SteF

I love this Kich
Член од
19 март 2006
Мислења
2.183
Поени од реакции
1
цело детство со сВе во него !!! (во буквална смисла)

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Bzzz koga ke se soberefme vmala da igrame Bzz i dolga magarica , koga kako malce pogolemka ke odefme na fudbalski turnir ili na logor so prenokevanje .
Koga igrafme vojna i mir ili King , koga vo prvo odd praef tolku bela da me izbrkja od skolo , ja istepaf ucitelkata :) Koga frlafme petardi vo postanskite sanducinja vo stanovite niz mala , koga imaf razni tengala za razni upotrebi , za krsenje sijalici , roletni , za kosteni po luge , za se i sesto. Koga peski trgafme za grobista Resen noke deka tamu imase najubavi cereshni :) Za prvata simpatija ne ni pravam muabet:)....

Член од
9 август 2006
Мислења
161
Поени од реакции
19
само флиперите кај Пајко,и папагалчето ЏИЏИ:(

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Многу работи ми недостигаат од детството. Сите детски игри по улици, дружењето, првото седнување во клупа, многу луѓе со кои се дружев како мала. Ми недостига баба ми која ме чуваше и за која сум многу приврзана, но одамна живее далеку. Ми недостига мирот и тоа што не се замарав со работи со кои сега се замарам.
И да, ми недостига дедо ми кој немаше прилика да се порадува подолго со мене.

Kajgana Shop

На врв Bottom