ите што ставаат аватари што на било кој начин асоцираат на секс, ставаат за да привлечат внимание на себе. Па не треба да чуди ако сите почнат да се "пукаат".
isabelle напиша:ЛЕееее Супергирл, од кај ма ти со ваква pop-psychology ???ите што ставаат аватари што на било кој начин асоцираат на секс, ставаат за да привлечат внимание на себе. Па не треба да чуди ако сите почнат да се "пукаат".
Ако ја ставам аватар што асоцира на секс, тоа истовремено значи дека i can handle the consequences !!))
Башка знаеш дека имам јазиче + блонд коса и дека пред огледало не ми е прв пат да истегам јазик.. Следниот пат сликни ме додека праам нешто друго in front of the mirror ! Do you dare ??
Јас пак барам - кога им даваат лични карти на маженцињата, да им ги истетовираат на чело горенаведените податоци. Или ај, не мора на чело, грдо е - да се наведат во личната карта. :idea:Јас па барам .... пенис поголем од 16сантиметри а помал од 19см.
:lol: Potencirav "fraeri" deka ne me vlecat, i opsto onaka mi bese muabetot deka ubavinata e prolazna pa ne mora da e izvajan za da me privlece. E sega sekako deka toj so gipsot nema da me pogodi :lol: :lol: :lol:Мистичен напиша:Глупости! Значи ако ти дојде некој буљаш селски, поет у душа и те погледне онака лакомо и провидно оддавајќи се дека немал секс од кога десната рака му е у гипс, тој ќе те погоди тебе?
Разочаруваш бејб... :wink: