Хмм... неговата насмевка, неговиот поглед...:back: ... а исто така и друштвото, луди се и премногу си ги сакам.. никој како нив не може да ме расположи:pehar: :pehar: :pehar:
Неговата насмевка, неговиот глас...
Домашните...
Другарките...
Компјутер... (there live my best friends )
Весели лица околу мене...
Пеење...
Купување (понекогаш)...
Читање добра книга...
Многу работи можат да ме расположат, многу ситници...
Доста е сега за сега
Najveke me raspolozuva me kreva devojka mi toa e angelce koe sekogas mi zboruva za ubavki raboti i znae od down da me krene i da me nasmee i da me pomoca od smeenje i bas mi e top i druga rabota so moze da me krene e house epten se raspolozuvam igram i ne se zamaram togas si mislam na ubavki raboti top mi e :salut:
Ме расположуваат луѓето кои ги сакам, нивната насмевка, нивното присуство..
Ме расположуваат малите работи што некој ги прави само за да поттикне насмевка..Мало внимание од некој многу важен за мене..
Час-два поминати со тој што го сакам..
Скокоткањето, тепањето со перници, насмеаните лица на блиските, оптимизмот и на помалку блиските, гласната музика, добриот филм, колешкава од преку една канцеларија, сонцето, Friends, пријателите............
Nisto nemoze da me raspolozi kako sto mozat licnostite sto gi sakam iskreno i sto me pravat srekna i togas koga sum tazna.Najmnogu me raspolozuva decko mi toj e moeto srcence i premnogu si go sakam kolku i da mi e tesko i da mislam deka se mi e potonato samo eden negov zbor me vraka vo nadez sekogas znae da me nasmee i da me raspolozi
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.