Што ве нервира во вашиот град?

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
Ме нервираат сите фаци што седат во парк и што челото губре ( шишиња, кеси, чаши...) го оставаат расврлено на секаде.

Стварно срамота е.

NexuS

hatecrew.NexuS
Член од
12 септември 2007
Мислења
59
Поени од реакции
3
Vo mojot grad me nervira narodot posto 90% od narodot se foliraat i se praat nesto so ne se .Inaku voa se desaaa vo VELES ako nekoj ima poinakvo mislenje za Veles slobodno neka demantira.

Член од
11 април 2008
Мислења
73
Поени од реакции
6
Собирање ѓубре во 8ч кога сите одат на работа

Кога на некого ќе му текне да блокира раскрсници

Кога министрите и др.ни фаци решиле да одат на работа со пратња

a_n_a

...TotAllY n LovE...
Член од
9 мај 2008
Мислења
89
Поени од реакции
1
Што Скопјево стана премногу прљав град, ѓубре насекаде...плус што луѓево се без осет па си ги мочаат и какаат кучињата кај стигнат по паркови кај што си играат дечиња..е тоа од кожа ме вади...и што се пуши насекаде...бар нека забранат на јавни места

P

Princ

Гостин
Националистите...
све друго е кул во градов. Дури и ѓубрето по улици.

Член од
13 јуни 2008
Мислења
11
Поени од реакции
0
Me nervira nekulturata na samiot narod,aj sto se nekulturni no i nastroeni za kavgi i tepacki.
Bonton odamna e demode a na nekoj od ponovite generacii da go prasas sto e ce kaze sigurno igrica ili sapun i sl.
Me nerviraat i pokondirani"seljaci"koi uste kalta ne ja iscistile od opincite se pravat pametnjakovici vo site oblasti.
I uste mnoooooooogu raboti me nerviraat.Pa priroda sum nervozna osoba:vozbud:

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Ахх од каде ли да почнам. Вака:

Ме нервира тоа што не можам да си отидам дома на раат без да добијам 2-3 “Ај види што си убавааа“ комплименти од љочкине околу Рамстор. Такоџе, во последно време ме нервираат келнерки. All of them. Добро, да му ебам матер, знам дека си имате лични фрустрации и остало, ама обидете се колку што е можно повеќе да ги притаите. И да, муштеријата е СЕКОГАШ во право. Ако ви рече да му донесете млеко од пиле ќе му донесете и тачка. Ако не, парталите и 4ао.

Ме нервираат и покондираните тикви и батињата што ги влечат под рука. Ме нервира и хаце - I - know - it - all популацијата, која никако да сфати дека ако не ти се седи на трева у парк со металците што му повраќаат на Гоце на споменикот од 5 литарското пиво што си го купиле од трафиката карши, него ти се седи ко човек на маса не си тиквар и крем и што ти знам. На пикник се знае кога се иде. Се знае и у парк за што се иде.

едит: Ме нервираат ваквите и тоа што се горди на себе.

Тоа би било тоа отприлика. Ако ме занервира уште нешто деновиве, ќе ве известам.

oBi_VaN

Is the man!
Член од
11 ноември 2007
Мислења
756
Поени од реакции
21
Од каде да почнам...
Скопје, главното срање на Р.М.!!! Толку прљав град со разно-разни народни маси, невиден сообракаен метеж, ГЛУПИ шофери, млади девојчиња
, убави момчиња, зелени пазари, магла и смог, педери, наркомани, дилери, баби, дедовци, внучиња, кафани, па некоја нова генерација наркомани, бисесуалки, сељаци, копачи, рекетари, вратари, кафичи, болникави цени за филџан кафе, паркови, клупи, на нив седат пијаници, улични чистачи, булевари, БАЗЕН (еден со полуцрна вода, ни дното не се гледа), корумпирани градоначалници, урбани мафијаши, фејкери, рокери, панкери, скинери, трансери, кремови, потпикнувачи, потплатувачи, студенти, студентки, точаци............. Ако сакаш да го видиш ова и многу повеќе на едно место, повели во Скопје!

:)

NaTaLi

BabaSera pod Ste4aj
Член од
22 април 2006
Мислења
1.061
Поени од реакции
17
У зграда (и тоа е ваљда дел од градот): луѓе кои лепат мрсули низ лифт!

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Подобро да ме праша некој што не ме нервира помалку ќе имам за пишување. Ме нервира што секоја улица ни е со дупки направени пред 20 години и уште не е поправена, па и да е поправена многу лошо изглеа закрпена улицата. Друго нема канти, а никој не го почитува законот за фрлање ѓубре. Сообраќај катастрофа, јавен превоз без збор, култура 0, полицијата ништо не прави, а особено градоначалникот

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
И ноќниов живот некако ко да се врти во круг цело време, станува монотоно, цело време по истиот рецепт, треба мала промена за едно 360 степени :)
А башка тоа што градов е исељачен до немајкаде!

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Денес кога идев накај дома приметив колку уствари МНОГУ дивљаци се постелиле позади Рамстор. И како да не е доволно што продаваат компири од камион, или па тоа што не може да се мрдне од нив, уште и дофрлаат мамата нивна. Него, не знам кај да ги пријавам иначе си си ја !@#$ мамицата.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Yugo напиша:
Хмм мислам дека ако се почне со темава ќе треба цела ифраструктура на градов да се мења а треба да се мења хахахахаха

Па вака мене најмногу ми смета тоа што нашиов народ нема култура и неможе а да не направи т.е. да не се шета по тревниците во центарот на градо а и сегде низ градов, со тоа после некој месец од коа ќе се направи се расипува се. Фраљето одпадоци надвор од кантите... или пред канта или како и да е општото фрлање одпадоци надор од кантите :) итн итн итн

Ах брат немој да ги навредуваш ЛЕДЕНИТЕ КРАЛИЦИ... СКОПСКИТЕ ШМИЗЛИ МА ТИ СЕ МОЛАМ ЛИЛААААААААААА :pos2::pos2::pos2:

ах какви се тие.. само за еден стап па у гз по гз со стапот.... :)
Me nervira so skopskite shmizli mislat deka ne se shmizli zaso ne vikaat " Lilaaaa" i se isturaat od ogovaranje i jadenje gomna za drugi devojki koj gi narekuvaat shmizli zaso si ja vitkaat kosata so 2 prsta dur praat muabet.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Фраери у 101 со неонки одоздола.

tiffany

Тифаниум
Член од
20 мај 2007
Мислења
742
Поени од реакции
13
Камионите на оние од комунална хигиена. Па нема смисла бе, им тече ѓубре од доле.

Kajgana Shop

На врв Bottom