Што ве насмеа денес?

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114

Dog doesn't want to bath

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
T-Mobile:
Честито, вашиот број е избран за добитен! Вашата наградна е 2 месечно бебе циганче,
кое можете да го подигнете во просториите на Т-Мобиле,
ве молиме сторете го тоа најкасно до: 8.12.2011, во спротивно ќе ви ја донесеме цела фамилија.

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.690
Поени од реакции
31.704
T-Mobile:
Честито, вашиот број е избран за добитен! Вашата наградна е 2 месечно бебе циганче,
кое можете да го подигнете во просториите на Т-Мобиле,
ве молиме сторете го тоа најкасно до: 8.12.2011, во спротивно ќе ви ја донесеме цела фамилија.
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

abe stomak me zdobole od smeenje., treba da te baniraat:LOL:

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Стампедо во 07:00 ч наутро на пазар во Молдавија :pos:

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
http://mk.neciklopedija.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%98%D0%B0Демографија

Според Владата на Репродукцијата, во Макаронија живеат 90% Горди Макарони, кои се кријат зад маските на профили по facebook и по форуми, затоа што им е многу страв да не се дознае дека се патриоти. 2% од населението се Ѓупци, 2% се Роми, и 6% Турци. Треба да се каже дека во Макаронија нема воопшто Аљбанци... мислам стварно, албанци ли? Што е тоа!

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Виц на денот (Гласачи)

Активистите на една политички партија, пред изборите делат летоци низ градот и наидуваат на еден сомнителен тип. Еден од активистите го прашува:
- Господине, дали сте вие за нашата партија?
- Ма не, ситен крадец сум јас, одговара тој.
поЉета оваа ::icon_mrgr:

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
КООООООООООЛНЕ бре:pos::pos:
Оваа година избираме најСписок за нова година само на кајгана...
Пишете ги вашите списоци па да отцениме кој е најдобар

П.С. Ако се погоде некој малер да ми ја избрише темата... аир да не види 2010 !!!!:pipi:
:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom