Што ве насмеа денес?

Fackasta

Ама друже .. ЗАШТО ?!
Член од
2 мај 2009
Мислења
120
Поени од реакции
13
Мама : Се предрогирале ... хахаххахахахха (Предозирале)

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
самиот ако не си се насмеам нема кој да ме насмее, така да гласам под А самиот

Г

Господ

Гостин
Богами и самиот се насмеав за една случка каде открив дека уште има мал дел наивност во мене:pos2:

$korpion

MusicProducer
Член од
14 април 2009
Мислења
252
Поени од реакции
90
Разбудена убавица, девојка беше еднаш Снежана и седумте крвави џуџиња,кои живееа кај Јанко и јадеа бурек лиснат со месо и пиеја Скопско точено во кригли ама немаа платено за курвите и бурекот и ги искршија од ќотек макроата од Батинци koi сакаа да пијат вода и сок ----- е ова ме насмеа :pos2:

Член од
4 октомври 2009
Мислења
257
Поени од реакции
13
Клипот со таа бабата гуви и неразбрани :vozbud: цел ден се смеам :pos2: фала ти Maca_Dark

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
другарка ми :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: ме избркаа од час заради ова што се смеев и сега ко ќе ми текне ко будала се смеам :pos::pos::pos::pos:

М

Мрак

Гостин
Здраво Анита,
You have 2 friends with birthdays this week. Help them celebrate by posting messages on their Walls or sending them Подароци. Ok I'll send them подароци.

:pos2:не е многу смешно, ама како што се немам смеено убаво доолго време.. смешно ми дојде

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Еден клип на фејсбук кога играч си повредува (фудбал) и наместо носилки влегуваат со врата го вадат од терен :pos: :pos:

Ti Si

Црнец
Член од
27 јули 2008
Мислења
269
Поени од реакции
10
Еден клип на фејсбук кога играч си повредува (фудбал) и наместо носилки влегуваат со врата го вадат од терен :pos: :pos:
Ме насмеа сеа ова...а коа ќе ми текне као сум се смеел коа го глеав порано уше толку се смеам

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
класната :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: вика вас која ви е класна ја да се разберам со неа, не можеме повеќе вака :nesum: :pos2::pos2::pos2: ауу будала еј (упс):pos2::pos2::pos2:

ChaLL3nGeR

Кајгана's APEX PredaTor
Член од
15 април 2009
Мислења
721
Поени од реакции
66
Eдна другарка... она ми ја кажуваше нејзината тажна приказна за тоа шо и се дешавало по мсн, а јас не можев да престанам да се смеам. сеа кога го кажувам ова се чувствувам guilty. :kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom