Разбудена убавица, девојка беше еднаш Снежана и седумте крвави џуџиња,кои живееа кај Јанко и јадеа бурек лиснат со месо и пиеја Скопско точено во кригли ама немаа платено за курвите и бурекот и ги искршија од ќотек макроата од Батинци koi сакаа да пијат вода и сок ----- е ова ме насмеа :pos2:
Здраво Анита,
You have 2 friends with birthdays this week. Help them celebrate by posting messages on their Walls or sending them Подароци. Ok I'll send them подароци.
:pos2:не е многу смешно, ама како што се немам смеено убаво доолго време.. смешно ми дојде
класната :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: вика вас која ви е класна ја да се разберам со неа, не можеме повеќе вака :nesum: :pos2::pos2::pos2: ауу будала еј (упс):pos2::pos2::pos2:
Eдна другарка... она ми ја кажуваше нејзината тажна приказна за тоа шо и се дешавало по мсн, а јас не можев да престанам да се смеам. сеа кога го кажувам ова се чувствувам guilty. :kesa:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.