Цитроен Ц4 и ке ти остане кусур.Ме интересира што мислите односно што предлагате за цена до 15.000 евра, пред се мислењата на оние кои веќе имаат таков автомобил, нивните искуства со него, неговите предности и недостатоци..
Инаку повод за темава ми даде тоа што имам намера да купам нова кола до наведената цена, секако ќе надевам неколку модели кои спаѓаат тука, пред се има две работи што ме интересираат најмногу, тоа се брзината и комфорноста во колата..
Тука спаѓаат моделите на Golf V, Golf VI, Fiat Bravo, Opel Astra, Kia Ceed, Mazda 3, Toyota Auris, Seat Ibiza, Seat Cordoba, Toyota Corolla..
Можеби некои од новиве заборавив, ама воглавно тоа е тоа.. и секако се работи за исклучиво нов автомобил..
Шанкови и оние за снег риење?ја би си купил количе докај 5500 е и со останатиот кеш ке и напраам страшен стајлинг =)
Еден скрол надолу... и ќе ја видеше темата. Имаш солиден број на страници и мислења. Читај :smir:Па, форумџии, ме интересира што би земале вие за нов автомобил до 15 000 евра. Сакам да чујам ваше мислење и совети, бидејќи има поголем број на возила од 10 000 до 15 000 што ми прават мерак.
Фала, сега видов. Ги исчитав сите мислења во темава и пак сум збунет Ќе мора тест возење на сите да направам. Иначе, еве за помош нека е 1.4 TSI со 122 коња.Еден скрол надолу... и ќе ја видеше темата. Имаш солиден број на страници и мислења. Читај :smir:
Tука сме да помогнеме... И викаш пак си во недоумица???Фала, сега видов. Ги исчитав сите мислења во темава и пак сум збунет Ќе мора тест возење на сите да направам. Иначе, еве за помош нека е 1.4 TSI со 122 коња.
307-ци од пред година дена веќе не се продаваат кај нас, а за субару вака.Tука сме да помогнеме... И викаш пак си во недоумица???
еве горе долу што можеш да гледаш
Киа Сид/Про сид
Фиат Пунто Ево
Форд Фокус/Фиеста
Пежо 206+/207/307
Опел Корса/Астра
Сузуки Свифт/Сплеш
Хјундаи и20/и30
Шкода Фабија/Октавија
Митсибуши Лансер
Цитроен ц3/ц4
VW Поло/Голф
патем:Субару импреза, има некој инфо кој е увозник и цените на импрезата?