Што бев во предходниот живот?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Сајтовите на кој со само едно притискање на копче ви се открива идентитетот во минатиот живот се ништо повеќе од обична лага. Некој немал што да прави, се разбирал во HTML-програмирање и ОП си рекол ај ќе направам нешто интересно што ќе го привлече вниманието на многу луѓе. Чиста глупост! Уште еден начин како да ви украдат од скапоценото време (кое верувам, и вие, како и јас, малку го имате).

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Stalingrad напиша:
Сајтовите на кој со само едно притискање на копче ви се открива идентитетот во минатиот живот се ништо повеќе од обична лага. Некој немал што да прави, се разбирал во HTML-програмирање и ОП си рекол ај ќе направам нешто интересно што ќе го привлече вниманието на многу луѓе. Чиста глупост! Уште еден начин како да ви украдат од скапоценото време (кое верувам, и вие, како и јас, малку го имате).
Демек ние му верваме на сајтојте. Зен мајтап ги читаме, од шо нема шо да се прај. Шо се уплаши ти толку? Да не сме во заблуда, да не избавиш. Па ти сигурно во претходниот живот си бил Месија :icon_lol: (пази ова не беше само со еден клик, ова претпоставка е заснована на ен куп постој :star: ).

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Што мислите дека сте биле во претходниот живот?

Sto mislite deka ste bile pred da se rodite vo ova vreme? Kade ste ziveele i kako ste izgledale? Upotrebete go vnatresnoto cuvstvo... I nemojte da mi kazete deka ne veruvate vo prethoden zivot, temata e za tie sto veruvaat!!!

Jas mislam deka sum bila nekoj/a lud/a hippie od San Francisco vo 60tite i 70tite... Sum svirel/a gitara po cel den, sum bil/a na Woodstock '69, sum propagiral/a world peace, sum nemal/a skrsen denar (dollar de) i sum patuvala so sareno kombe so svoite hippie prijatelcinja...
Ne sum hipik uopste, ama ne znam zosto imam nekoja vakva slika...

Член од
27 февруари 2007
Мислења
195
Поени од реакции
3
сум била кралица на губрињата:D или па некој лудак:D

mirkec

Неостварена желба
Член од
26 јуни 2007
Мислења
502
Поени од реакции
3
Ne sum spoznal za toa, no znam sto sakam vo idniot.
Da bidam glupav - da ne mi e gajle za nisto i da ne se nerviram. :)))

*OSS*

Commentless.
Член од
13 мај 2007
Мислења
818
Поени од реакции
43
па еден ден немав што да правам и читав и испробував тестови на www.astrology.com и ми излезе дека во претходниот живот сум била планинар, сум живеела во осамено шумско селце, со животните околу мене, природата, убавини. Тогаш кога го прочитав тоа си помислив тие се луди, ама како што минува времето и јас се менувам па почнувам се повеќе да сум приврзана со природата па сеа што знам............:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom