Шпиц или не?

Кои чизми повеќе ви се допаѓаат?

• Вкупно гласачи
    156

ЃАВОЛЧЕ

PlayGIRL
Член од
13 април 2006
Мислења
983
Поени од реакции
4
Шпицот се по елегантни и некако не се гледам во нив, мислам дека ке бидам смешна....така да јас сум повеке за оние другите, заоблените...има време кога ке се ставам на шпиц....за сега сум на заоблени:)

duffy_f

денес те сакам повеќе од вчера
Член од
29 јануари 2007
Мислења
353
Поени од реакции
13
Шпиц-чевли да за поелегантни прилики, а ако се со ниска потпетица добро стојат и на фармерки за секој ден.Со заоблени врвови чевлите се посекојдневна варијанта или сега актуелно речено кежуал но во никој случај не им стојат на девојки кои носат мал број чевли.За нив подобра варијанта се поиздолжени или шпиц чевли и обратно шпиц лошо стои на голема нога.Изгледа како девојката да носи чевли бр.45.И се согласувам дека девојчињата со 15-16 години во шпиц варијанта изгледаат како жени непораснати:baeh:

Член од
4 март 2007
Мислења
32
Поени од реакции
0
дефинитивно заоблени. по тренд се сега а и по удобни се.сепак во одредени прилики носам и шпиц ама само кога морам

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Шпицот беше некогаш пред 3-4 години и веке не е! многу ми е глупаво кога ке видам девојка со шпиц! одбивно многу!
ептен ми се свигаат заоблените-послатки се помодерни и поубаво изгледаат! и како што кажуваат другите-сигурно се по удобни!

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Ако треба опинци ќе носам, боса ќе одам, ама шпиц на мене не ставам па што сака нека биде ... Многу се шути и селски :lelee: ... Затоа сепак би идела на комбинација заоблено ...

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Ne bi mozela da se ogranicam i da kazam: Spic kondurite se totalno Out, ili obratno. Sepak, postojat kombinacii na obleka koi odgovaraat so spic-konduri, drugi na koi poveke bi prilegalo da obleceme zaobleni, sandali ili slicno.

Licno jas, preferiram najmnogu da odbiram zaobleni i so povisoka stikla, sto sekako zavisi na kombinacijata na obleka koja ja imam vrz mene. Megutoa, ne sum protiv nosenjeto spic, ne mi e nisto neelegantno, grdo ili zastareno. Se zavisi od kompletnata kombinacija!

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Откако сум ги видела прв пат шпицовите, многу ги мразам. Ептен ми се гадни, а на нога ми изгледаат уште погадни. Не дека не сум видела убави шпиц моделчиња, но какви и да се, на нога не ми се свиѓаат и точка. Јас имам еден пар шпиц чизми и сум ги облекла само еднаш, а ги купив затоа што такви се носеа де ... ете ги од тогаш дома си фаќаат прашина и не ни помислувам да ги облечам пак ... не ми се удобни, не ми се убави итн итн итн, па нема ни потреба да ги носам ... секогаш и за се` има повеќе комбинации и не ги сметам ни за нужна обувка на некои посебни парчиња облека ... не, не ... :nenene:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Да ви објаснам зошто јас никогаш нема да облечам шпиц (покрај фактот што не носам штикли:)).
Носам 42 број на кондури. Кај шпиц кондура се додаваат минимум 7-8 сантиметри плус (визуелно: -------------------------------- ), зависно од бројот. Е сеа замислете си штикла број 42+8 сантиметри шпиц, како тоа би изгледало :pos: Пола метро обувка. :pos: Ќе личам на Чарли Чаплин. retarda:

Плус и без тоа не ми изгледаат убаво воопшто.

Член од
5 мај 2006
Мислења
23
Поени од реакции
3
Одлично објаснување, само што јас носам 40-41 и сепак неможев да им одолеам на едни црни шпиц кондури.....ненормално добро стојат со фармерки и со некои капри пантолончиња, за поофицијални пригоди секако :kez:

Член од
2 април 2007
Мислења
8
Поени од реакции
0
ЦРВЕНОКОСА напиша:
моментално фејворит ми се оние во каубојски фазон. инаку заоблените се по кежуал, а шпицот некако се поелегантни
e definitivno kaubojkite se nesto mn extra,barem za mene mn ubavo izgledaat i obozavam tipki so kaubojki.

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.640
Поени од реакции
16
hahahah spic haha,toa ako ides negde da se tepas pa toa spicot u g* da mu go piknes.se salam.
gledano od moja strana stikli so spic se neso najgrdo.tolku

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
i jas ne go obozavam spicot, uopste ne gi sakam, nekako ne stojat ubavo ima nekoi koi se ubavi ali pogolemiot del se out... nemam nisto sto e spic i ne veruvam deka vo bliska idnina ke imam, poubavi mi se tie zaoblenite, posimpaticni se :)

***freak***

И да волиш до неба, и да прашташ кад треба [x]
Член од
9 февруари 2007
Мислења
383
Поени од реакции
1
не носам шпиц... Т.е. воопшто не носам штикли туку саамооо патики

~Ann~

~sweety~
Член од
11 февруари 2007
Мислења
53
Поени од реакции
0
Мрзим шпиц. Не изгледаат комфорно нити убаво. Мислам дека поубави се заоблените чевли.

Ред хот!

***candy girl***
Член од
6 март 2007
Мислења
593
Поени од реакции
12
До сега не сум купила чевли со шпиц,што не значи дека нема да купам понатаму во животот.Повеќе преферирам заоблени кондури,чизми и сандали,кои што ми одговараат на мојот стил на облекување.Инаку сум зависник од патики и ги носам секаде каде што можам.

Kajgana Shop

На врв Bottom