Шпанија - Македонија |1/2 финале|, 16.09.2011, 16:30 часот

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Имате МСН и Дедо Мраз за желби и оптимизам

Да го направам сето тоа поинтересно...

Ако Шпанија победи со помалку од 12 разлика, ќе побарам од надлежните да ме банираат од форумот на 6 месеци.
Значи, со хендикеп е кладбата, се помалку од 12 разлика, јас рачунам пораз...

На исто се кладиш или нешто поинаку сакаш?
Што мозок ќе имаше,секоја чест!

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Што е со Наваро за утре? Инаку како најслаба карика во Шпанија ми се гледа Марк Гасол посебно во одбрана. Од него не очекувам многу коша на утрешниот меч.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Се надевам вака ќе се радуваме и утре... Уствари сигурен сум нели Волку.

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Што е со Наваро за утре? Инаку како најслаба карика во Шпанија ми се гледа Марк Гасол посебно во одбрана. Од него не очекувам многу коша на утрешниот меч.
Незнам.Исто и јас мислам, најлош ден во неговата кариера.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Наваро ако не игра ете ни голема шанса пошто пак ќе биде тешко БО да го држат. Од друга страна за Гасол тешко ќе имаме решение ама сигурен сум дека со повторување на одличната одбрана добро ќе парираме. Очекувам утре и Антич повеќе да се разигра.

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Свесен сум дека утре ке се судриме со втората репрезентација по јачина у светот, знам каква игра играат Гасол и компанија, свесен сум дека индивидуално се 3 пати појаки од нас, ама после она што го гледав вчера незнам што да искоментирам!! Само нашите да го остават срцето на терен па што ни даде господ!!! Знам дека е искачување на Хималаите утакмица против Шпанија!

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.047
Поени од реакции
554
Тие имаат слава, нба ѕвезди , милионски градови зад нив , реноме , пари ... Но ние имаме нешто што не може да го има никој , Имаме тимска игра, мотивација , тимски дух , сплотеност , тренер со натпросечна интелегенција и пред се СРЦЕ НА ТЕРЕН !
Без разлика што ќе направат во полуфинале за мене тие се веќе ШАМПИОНИ !!

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Тие имаат слава, нба ѕвезди , милионски градови зад нив , реноме , пари ... Но ние имаме нешто што не може да го има никој , Имаме тимска игра, мотивација , тимски дух , сплотеност , тренер со натпросечна интелегенција и пред се СРЦЕ НА ТЕРЕН !
Без разлика што ќе направат во полуфинале за мене тие се веќе ШАМПИОНИ !!
Ние го имаме Волкот и Игорче!!!

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
Германија,Турција,Србија,Словенија,Литванија,Грција,Хрватска,Босна...сите ПОЗАДИ ГРБ ГЛЕДААТ НА МАКЕДОНИЈА,колку убаво звучи и изгледа ова :)

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.850
Поени од реакции
1.605
Шпанија не е непопбедлива ако изгуби од Турција може да ја победиме и ние овие момци докажаа дека знат и можат

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Мислам дека ни оваа ноќ нема да спијам, ако воопшто заспијам.

Kajgana Shop

На врв Bottom