Шокантно видео, тајните на 15 годишно девојче

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
@ PoolGirl: Ставај ми какви сакаш етикети, баш ми е гајле, но не смееш да ме споредуваш со некоја што имала 300 пати не заштитен секс.
@ Ryder: Верувај дека не се гордеам со тоа, али мислев дека тоа е форум и дека личните искуства се раскажуваат овде, сум грешила.
Сиси гајле ти е за нив. Јас те подржувам. :smir:

Член од
6 април 2009
Мислења
28
Поени од реакции
4
@ PoolGirl: Ставај ми какви сакаш етикети, баш ми е гајле, но не смееш да ме споредуваш со некоја што имала 300 пати не заштитен секс.
@ Ryder: Верувај дека не се гордеам со тоа, али мислев дека тоа е форум и дека личните искуства се раскажуваат овде, сум грешила.
Е па вака сега... Ова е форум, а не твоја најдобра другарка... Тајните и искуствата задржи ги кај тебе... Тие се кажуваат само на доверливи личности, а и тајна како тајна, ако ја знаат повеќе од двајца веќе не е тајна :smir:

Член од
28 септември 2008
Мислења
86
Поени од реакции
12
Lol da imam kjerka i da mi treba da ragja dete na 15 godini abe so CHEKAN kje i praam abortus

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Сејамен

Може по грешка кондомот се дупнал,или се извадил не бил убаво наместен...тееее одма по чекичот се фати.

Самара Морган

НЕ Е ВЕЌЕ ЧЛЕН НА КАЈГАНА
Член од
24 јуни 2009
Мислења
511
Поени од реакции
33
Да имам ваква ќерка , најверојатно НИКОГАШ повеќе не би излегла од дома

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Се уплашив, се наежив, се стресов и потресов... 300 пати со 3ца на 15 години.... страшно... и сакала бебе....
јас на 20 уште се стресувам при помисла на бебе а не оваа гускава...

леле дете мое вака да се испонаша, башка на мојот кревет да има секс и по цел град и да не ме рецка ни 2% може комотно да се рачуна за мртво... и мене и себе да се брука....
ауф... што ми требаше да го гледам... неможам да се приберам сеа
грозно

jeeeee8

Like dreams
Член од
28 ноември 2008
Мислења
647
Поени од реакции
16
Ми крена притисок девојчево , не е можно вака да писка , леле ја жалам мајка и многу.
За оваа треба две три воспитни , или психијатриска болница ...нешто, ова не е во ред, забегана 100%.

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Одбивам да ја признаам оваа за постоечка индивидуа. Ова е местенка, веројатно некаква кампања на американската Влада, за кревање на свеста на родителите и децата. Во секој еден спротивен случај, девојчево би го казнила за сторените сексуални недела со казна откинување на гласните жици.

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Океј, сфаќам дека темава е во ЧДА, ама да не претеравте малку?
Сите измисливте 100 невозможни начини за изведување абортус.
А да се ставевте на местото на мајката?
Би ја скриле во вашиот дом и би ја зашититиле од светот, не?
Затоа што сите сме свесни колку е голема мајчинската љубов [со исклучоци].
Не се занесувајте, ве молам. :smir:

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
THIS IS PROBABLY THE DUMBEST AND HORNIEST 15 YEAR-OLD BITCH I HAVE EVER SEEN ! ! ! :uvo:

Член од
26 октомври 2008
Мислења
36
Поени од реакции
2
И како не е трудна до сеа не ми е јасно?

Член од
22 март 2009
Мислења
152
Поени од реакции
0
Ako e mestenka ke recam doBra gluma.
Ako e vistina ke i recam na majka i u podrum da ja zakluca 1 nedela , malku e 2 nedeli i samo ednas dnevno da i dava jadeneje, ama i toa nema da ja spreci ke se e**** so gluvci.

Kajgana Shop

На врв Bottom