Шмекерот
Еден и единствен
- Член од
- 24 мај 2008
- Мислења
- 1.767
- Поени од реакции
- 384
A posle 10 sekundi veke vie se lapate strasno...Шмекање... Типична ситуација: Јас на една страна, тој на друга и ќе гледа демек лево десно и оп ќе ме погледне, и јас цела ќе се вцрвенеам :pos2::pos2::pos2: и оп после 5 секунди ќе се завртам на друга страна... Демек сме се фатиле на дело...
И да Шмекеру, муабетот за адреналинот во погоре наведената ситуација ти го поддржувам! :wink:
Китка - Матка синдромот може да го добиете при шмекање само доколку шмекате две цури кои се наоѓаат на две различни страни.Zakljucok ...
smekanje moze da bide pogubno za vidot u najteski slucai vodi i kon kitka matka situacii iliti razrokost :pos2:
На пример шмекате типка од лево и типка од десно. Паралелно шмекате.
Очите и онака се осетливи и да во право е Њинстон со овој тип на шмекање видот може да се расипе. Значи шмекајте или една од лево или од десно. Паралелно лево десно немојтеее.
:smir:
А што да кажат оние со поплиток џеб ете немаат 50 евра у себе. Шмекот треба да биде шмек за без пари. Ако она те гледа како 50 евра воопшто не ти треба таква шмекерица, тогаш ти треба курва. На ваквите типки коишто ме помирисуваат уште на старт дали сум евриран. одма им викам Шмек офф и идам на следен шмек!Abe Winstone abe so kazue ovoj be....
Druze zaklucivme deka situacijata matka-kitka e neminovna pri smekanjeto..... taka da za da ja izbegnes ides na taktika:
Ti: Stani!
Ona: Kade?
Slap 50 evra i lepis za usta...
Ona: Ama jas....
Slap uste 50 evra....
Ona: Vednas idam, ajde trgnuvame, jas plakam hotel
Куарк ова можеби пали во некоја дискотека во Радовиш! Ваквиот тип на шмек одамна се искорени у Скопје.Lepis zelena edna na celo i ides:
-Zdravo jas sum....
-Nema vrska koj si, milo mi e, kaj ideme.....?
Prosto i ednostavno. Ke go bide veruj mi.
Рок лејди.....шмекам..шмекам..ама никад ништо од шмекање..сакам да започнем ама да завршим ноо....хих ..
Ќе се шмекнеме у живо некогаш. Па после да видам дали ќе кажеш ништо од шмекање