Шкендија - Партизан квалификации ЛШ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Српскиве медиуми читам сега била изненадени како и играчиве на Партизан што ниеден навивач и медиум не ги пречекал на ''Александар Велики''. Па добро луѓето се навикнати да др*аат на нив сегде, изгледа кај нас не е така, новинариве што не им обратија пажња секоја чест :D !!! 71.jpg
Сликава нека им ја пратат на ''топлите браќа'' :D:D:D

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Не им е посветено внимание затоа што играат против Шкендија и плус тоа 4-0 резултат од утакмицата,на 45 степени некој да иде на аеродром да се глупира сварно нема смисла,не гледам ни една причина за ситење што не отишле новинари ама ако,браво многу ги заебале!

P

PewDiePie

Гостин
Ако ако,никој ни на стадион да не им дојде,срби гадни. Ретарди,ние нив ги чекавме да дојдат :tapp:
Нека цркнат од мака србоманите !

Г

Грејвдигер

Гостин
Карти ќе имало од 16:00, распоредени биле низ Тетово, Гостивар... и имало многу останато карти.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе пола неможат да го наполнат од сите градови кај што има Албанци...1 месец не труеа овде дека цел стадион ќе бил со Балисти.Сега гледам слики од овие ,,нашиве,, Соколат кај што биле во Тетово против Металург.Значи и тие 13-14 000 не биле од Тетово.:D

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Ако ако,никој ни на стадион да не им дојде,срби гадни. Ретарди,ние нив ги чекавме да дојдат :tapp:
Нека цркнат од мака србоманите !
Зависи со какви очи ги гледаш Србите, изгледа затоа и гадни ти изгледаат, секаде го пишуваш ова, колку биле гадни. Пусти комплекси што ти прават.
Инаку за тоа што не им се дава внимание е одраз на новинарска непрофесионалност. Мислиш дека медиумите во Србија многу беа заинтересирани за Шкендија? Си ја завршија работата професионално, 2 коло од квалификации за ЛШ е, тоа дава поголема димензија на целиот настап, без разлика дали е Партизан или некој друг клуб.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
На која трибина ќе бидат нашиве ?

P

PewDiePie

Гостин
Комплекси,од србите ? Зошто ? Ако ти живееш со слики од Тито по дома тоа си е твоја работа. Јас сум Македонец и пенис ме заболе за сите наши соседи зошто сите ни мислат и ни правеле лошо и порано и сега. Ќе го пречекаат Вардар или Пелистер или Работнички новинари,навивачи курци палци цевени теписи таму ако отидат да играат ? Не,па зошто ние да им посветуваме внимание.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Комплекси,од србите ? Зошто ? Ако ти живееш со слики од Тито по дома тоа си е твоја работа. Јас сум Македонец и пенис ме заболе за сите наши соседи зошто сите ни мислат и ни правеле лошо и порано и сега. Ќе го пречекаат Вардар или Пелистер или Работнички новинари,навивачи курци палци цевени теписи таму ако отидат да играат ? Не,па зошто ние да им посветуваме внимание.
Ти бе, улав си?
тогаш, зошто сите му го „цицаа“ на Бекам кога дојде во Македонија?

да ги пречекале Пелистер во Белград :S:S:... прво нека појдат таму, ама не приватно.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Ќе има ли пренос на некоја ТВ?

P

PewDiePie

Гостин
Ти бе, улав си?
тогаш, зошто сите му го „цицаа“ на Бекам кога дојде во Македонија?

да ги пречекале Пелистер во Белград :S:S:... прво нека појдат таму, ама не приватно.
А кој е Бекам и кај играл а кој се партизан,испукан еден ? :tapp:
Е од такви муфлони како тебе "ќе ги пречекале Пелситер во белград" ни пропаѓа државава. :tapp:

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
И ти си имаш проблеми, потпуно те сфаќам.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Не бе се лажеш, немам дома ништо од Тито, ама имам српско потекло. Сум сретнал повеќе твои мислења па затоа констатирав. И самиот виде дека Шкендија во Белград беше дочекана на највисоко ниво, како што доликува. Верувај дека и Вардар би бил пречекан исто и би добил публицитет. Се работи за професионалност, како што кажав погоре.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom