Швалер/ка

• Креатор на темата Креатор на темата ~BlueBerry~
  • Време на започнување Време на започнување
одсекогаш сум сакал да бидам швалер на некоја типка која е жена на многу богат маж. Сакам љубовни афери.
Да бидам како Ричард Гир во филмот First Knight, кога му ја зема жената на Кралот Артур ја одведе у шумата и ја заведе на велико.

Ако има само орален секс, не се смета за швалерај. Не се прајте прости.
Дали ако го вараш сопругот со жена, и очигледно е отсуството на машки полов орган, тоа се смета за неверство?
:)

Неможам да разберам која е потребата од швалер/ка ако не ви чини партнерот има опција развод и да имате океј ваша раб ама пазете да не дознаат децата верувајте лошо е јас знам како ми беше ко разбрав за мајка ми
Ако некој/а сака да ја дознае цела приказна или имал/а сличен проблем нека пише

одсекогаш сум сакал да бидам швалер на некоја типка која е жена на многу богат маж. Сакам љубовни афери.
Да бидам како Ричард Гир во филмот First Knight, кога му ја зема жената на Кралот Артур ја одведе у шумата и ја заведе на велико.

Така ама може некој да те репетира, нема играње со пари

Неможам да разберам која е потребата од швалер/ка ако не ви чини партнерот има опција развод и да имате океј ваша раб ама пазете да не дознаат децата верувајте лошо е јас знам како ми беше ко разбрав за мајка ми
Ако некој/а сака да ја дознае цела приказна или имал/а сличен проблем нека пише

Па може да си ја сакаш жената ама брат ти долу да ти бара друго нешто. Ваљда таа е причината за да сакаат швалерки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom