BusHav
Е ајде де.....можеш и така
- Член од
- 5 декември 2005
- Мислења
- 4.343
- Поени од реакции
- 81
Pa ima i takvi,ne se zaebavaj za toaThA-BiTcH напиша:ааааааааааааа, а ние мислевме секоја недела...
Pa ima i takvi,ne se zaebavaj za toaThA-BiTcH напиша:ааааааааааааа, а ние мислевме секоја недела...
Сакаш да ти подарам еден пар виолетови, со девет прстенца? Пробав ја да го угурам мојот масивен ножен палец, кој дава стабилност на целата моја личност (и тело), па ме фати грч и ме фатија нервите и го исеков едниот палец - на левата чорапа.Офчар напиша:Сеа најнова желба ми е да си купам чарап со прстенца, да го осетам филингот.
Ноктот или палецот?Aceva напиша:Сакаш да ти подарам еден пар виолетови, со девет прстенца? Пробав ја да го угурам мојот масивен ножен палец, кој дава стабилност на целата моја личност (и тело), па ме фати грч и ме фатија нервите и го исеков едниот палец - на левата чорапа.
фетиш?Anchi напиша:otkako prv pat vidov chorapi so prstenca...se zaljubiv u niv..i od togas...samo takvi si nosam Malku mi beshe chudno u pochetok dodeka da se naviknam( mi izgledase ko na race da odam )..ama sega e ok!
Zakon se!!!
не не...само онака...симпатични ми се...и интересни..па затоа си ги носамОфчар напиша:фетиш?