Цртани филмови од детството

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Даааа...цело време го гледав.Ама многу е морбиден некако бе.Имав отпосле кошмари.Ама неможев да не го гледам.Премногу е интересен.Се секавам на една епизода кај шо Le Piaf свиреше нешто на гитара,па се се измеша некако и стана како илузија.Несватливо за мене,сум бил пет години...
А се секавате ли на Баљум Баљум...:pos2:

Еееее да! Баљум Баљум ми бил најзакон цртан. Само него сум го гледал. Памтим имав едно 3-4 касети од него

Баљум Баљум, Пилето :) и Балтазар ми беа омилени :)

Овој цртан и Мечето Ушко највеќе ги гледав . И понекогаш кога ќе го фатев на прва Пожарникарот Сем :):) ЕЕЕее коа сме биле копишљаци , наубави денови . :D

Ме вративте 10 години назад преку цртаниве. Ги обожавав сите, посебно жолтото пиле кога се нервираше ми го разведруваше денот. :)

Еве го и професорот Балтазар

[media]http://www.youtube.com/watch?v=dZMztkXlsMc[/media]

Хехехе Балтазар е веќе наука Декстер во минатото:)
Иначе Баљум Баљум е познат како La Linea има мислам 5 DVDа со цртани

еј!го обожавав!и пиле е?!?зарем јас цел живот сум живеел во заблуда дека е шатче!

Лееее закон.. ко мал мн го глеав.. сеа ке е убијам од глеање хехеехехех

штотуку ми текна :pos:
а ви текнува ли на д уан енд онли ГРАШКОВЦИ , ај некој ако најде од нив нешто нека стаи.
исто така во овој момент ми текна на ДР. ГЛОБИЛ , пред некое вребе пробував да најдам нешо од ремек делово но залудно.
ми текнува и на оној на телма со Лошко шо сакаше да биде султан, место султанот и слугата му Абдула и уште на миљон други може да ми текне, тоа беа цртани, а не сеа овие на картун нетворк шо ги даваат (има исклучоци се разбира). апел до кабловската ми: СТАВЕТЕ БУМЕРАНГ !

Кога и да го видам аватарот на точкест ми текнува на Ле Пјаф. Со Баљум Баљум ми беа најфаци на времето.

штотуку ми текна :pos:
а ви текнува ли на д уан енд онли ГРАШКОВЦИ , ај некој ако најде од нив нешто нека стаи.
исто така во овој момент ми текна на ДР. ГЛОБИЛ , пред некое вребе пробував да најдам нешо од ремек делово но залудно.
ми текнува и на оној на телма со Лошко шо сакаше да биде султан, место султанот и слугата му Абдула и уште на миљон други може да ми текне, тоа беа цртани, а не сеа овие на картун нетворк шо ги даваат (има исклучоци се разбира). апел до кабловската ми: СТАВЕТЕ БУМЕРАНГ !

аууу :pos: кај ти текна др.глобил :pos: лее тој цртан..ЗАКОН.. пилето исто ми беше мн смешно кога се нервираше :pos:

Многу ме нервираше цртанов, ама го гледав бидејќи имаше само МТВ1 и 2.
Имаше и добри моменти, ама не ми беше по кејф.
Леле и мене ме нервираше пилето, дрско, невоспитано, шашаво пиле и чуден ми беше бе цртанов за тогашни услови.

Le Piaf, Мечето Ушко, Грашковци.. тоа беа цртани, а не хоророт (Pokemon/Digimon/*mon) на кој се изложени денешните дечиња..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom