Црн-бел бумбар

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
тапа е емисијава..се некој исти луѓе се јавуваат!!

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
Пред да се правиш силен излези од тоа твое стаклено ѕвоно да видиш како живеат 90% од граѓаните на оваа земја, да ја видиш вистинската слика на Македонија. Тоа дека има луѓе за кои е добро е несомнено, секаде има такви и секогаш ќе има ама брат државава ни ТРУЕ! Таквите ко тебе не се ни 10% а извини 10% и 90% не е исто. Да не почнувам сега политичка дискусија пошто и така е забранета на форумов ќе ти кажам само дека ако не се смени нешто во земјава нема да е на арно. И да фала на предлогот, би се отселил од државава уште веднаш кога би имал можност!
а чекај сакаш да кажеш дека се нема ништо сменето во државава во последниве години???? па ти дали си нормален!?

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Ми се допаѓа емисијата, нема лаги како што имаше кај емисиите и смс гласањата на А1. Водителката на секој гледач му се обраќа со почит, знае како да се однесува со луѓето. А тоа што некој толку време си го јаде па му е криво и се му пречи па и емисијава, тоа е др работа. :D
You are fucking unbelievable!

Член од
15 јуни 2011
Мислења
409
Поени од реакции
304
PA daa mnogu raboti se smenija eden kup raboti......na negativno.

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Кога ќе ја видам Тања одма мењам програма, ни секунда не се задржувам. Се плашам да не се навлечам на емисијта, после кај крајот ќе ми биде (ќе треба и да се јавувам ) :tapp:

Hyperz

Изгубен во времето и просторот...
Член од
13 август 2011
Мислења
715
Поени од реакции
423
Емисијава има добра намера да се слушне „гласот на народот“ н очигледно тоа не функционира па наместо да го слушнеме народот секојдневно ги слушаме истите лица.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.998
Поени од реакции
12.656
Интересна емисија - фрик шоу за тепање време и доживување на ретка состојба на свесност наречена "дал да плачам ил да пејам". Се прашувам како воопшто некој може да ја сфати емисијава сериозно а посебно редовните телефонски посетители.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Уште се јавува тетка Македонка? :pos:
дедо илија, македонка од велес, гледачката од скопје и митре од битуше (го нема последно време изгледа се превртил) и на времето господин пепи од појма неам каде :D
толку е ростерот на јавувачи на емисијата, има и други али не се актуелни како овие, знам дека и гоцета делчев се јавуваше на времето, сега не следам долго време

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Мене па ваквите емисии ми се нај интересни.Особено ќе се јави некој вмровец,па некој од сдс....се препукуваат.А ја си легачам дома и лагано ги слушам..

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
дедо илија, македонка од велес, гледачката од скопје и митре од битуше (го нема последно време изгледа се превртил) и на времето господин пепи од појма неам каде :D
толку е ростерот на јавувачи на емисијата, има и други али не се актуелни како овие, знам дека и гоцета делчев се јавуваше на времето, сега не следам долго време
Како бе го заборај Николче Петрески од Кичево. редовен е на Бумбар и на утринските програми на Канал 5 и Сител :pos:
--- надополнето: Aug 31, 2011 11:48 PM ---
Мене па ваквите емисии ми се нај интересни.Особено ќе се јави некој вмровец,па некој од сдс....се препукуваат.А ја си легачам дома и лагано ги слушам..
Кога се препукувал некој од сдс во Бумбар? Обично само што ќе почнат да зборуваат мистериозно им се губи сигналот или „исклучуваат“ ненамерно :pos::pos::pos:

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Тања Бумбар е новиот портпарол на Беличанец

http://www.dnevnik.mk/default.asp?ItemID=C9BD60261C7FD147BD4FB9FBCBF121C4
Атанасовска- Ивановска седна во портпаролското столче во општина Кисела Вода на местото на Марјан Спасески, кој од неодамна е на директорската позиција во Агенцијата за млади и спорт.
Koja рокада човече ....

Kajgana Shop

На врв Bottom