Цигари (каква марка пушите/општа дискусија)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Мадафакинг родео тврдо
Мадафака, богат чоек.
А бе, имам еден другар, ко мене меко родео, ама има тамам уба кутија од тврдо и си клава меко внатре. Само ко сече со ножици поредн иот дел и го вади целофанчето и ко куртон влегува у тврдата кутија.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Родео, па сега Родео Голд, некој месец тие, па планирам Родео Силвер, па ништо...

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Мадафака, богат чоек.
А бе, имам еден другар, ко мене меко родео, ама има тамам уба кутија од тврдо и си клава меко внатре. Само ко сече со ножици поредн иот дел и го вади целофанчето и ко куртон влегува у тврдата кутија.
Додуша,и не сум мадафакер,моментално си тегнам родео меко :D

К

Кнез Мишкин

Гостин
Во пушачките денови родео меко. :icon_lol: Сега водам здрав живот многу нервози ич цигари.

S

StormRage

Гостин
Bond Street Special (то плавите) најмногу, кога се има по некој да иде од србија нишка Дрина без филтер, чат пат Winston плаво или Gauloises истотака плави :)
е сеа дали има некаде да најдам Sobranie Russian Black или Dunhill fine cut 46?

Член од
18 јуни 2012
Мислења
102
Поени од реакции
224
Boss Lights.
Пробувам да ги намалам,сега една кутија ми трае скоро 3 дена,за разлика од порано кога кутијата купена сабајлечки до вечерта ќе ја немаше :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.645
Поени од реакции
11.724
West silver ма да сеуште си викам дајте една кутија вест лајт :D
нив ги пушам цело време, несум сменил до сега.
иначе коа сме кај темава многу се напињам коа ке видам некои гугутки како преку недела пушат ефтини цигари а за викенд фураат нешо Марлборо или Давидоф.
имам едно другарче што порано пред пички вадеше Давидоф а кога ке си отидеа пушeше Родео :D
за жал ниедно пиченце не падна на тоа :(

Kajgana Shop

На врв Bottom