- Член од
- 31 мај 2011
- Мислења
- 2.746
- Поени од реакции
- 1.288
Осеќам дека ќе има "Македонска Пролет",нема да биде лесно,ама ќе биде на арно,па ова веќе не се трпи...
немој не ме радуј
кај даваат часови по кунг фу по популарни цени ?
Осеќам дека ќе има "Македонска Пролет",нема да биде лесно,ама ќе биде на арно,па ова веќе не се трпи...
Ја мислам дека Бранко е кwив за ова.Он да не ја удреше приватизацијата,не ќе беше бензинот волку скап.Апсаана.Пак Грујо?
Незнам ја кунг фу,ама карате и едно 30 други опасни збора сигурно ).Македончето трпи трпи ама...ќе продолжи да трпи
немој не ме радуј
кај даваат часови по кунг фу по популарни цени ?
Храната воопшто целата е качена освен лебот кој го држат на узди. Пиперот и компирот се нешто качени од пред 2 недели, доматите 40-50 не се симнаа (лани цела гајба се земаше за 100 денари).Тешко оние салца и ајвар што ќе праат оваа година.Не, заради трошоците за транспорт. Едно поскапување повлекува друго, BTW луѓе што работат во Жито Леб ми кажаа дека ако уште еднаш се качи цената на бензинот, ќе се качи и цената на лебот. Се е поврзано..
не видов, притисок ми се качиде бе удри математика одземи од 87.5, 3.5 денари!
Земи докажи им на партиските војничиња..Храната воопшто целата е качена освен лебот кој го држат на узди. Пиперот и компирот се нешто качени од пред 2 недели, доматите 40-50 не се симнаа (лани цела гајба се земаше за 100 денари).Тешко оние салца и ајвар што ќе праат оваа година.
не видов, притисок ми се качи
лебот го држат за узди ?? е ај шо трошок имаат за производство кога прават неконтролирано производство на сомуни,па утредента најмалку половина одат по половина цена за кучињата или екстремната сиромаштија(5 денари сув/вчерашен леб)Храната воопшто целата е качена освен лебот кој го држат на узди. Пиперот и компирот се нешто качени од пред 2 недели, доматите 40-50 не се симнаа (лани цела гајба се земаше за 100 денари).Тешко оние салца и ајвар што ќе праат оваа година.
Е да беше Бwанко имаше 150 да биде вака добро е нели?Пак Грујо?
И да ги обесиш сите на бандера пак други ке дојдат, се додека не се појави човек ко путин, кој шо ја сака државата никад нема да не биде, затоа е боље еден доживотен него 40 на 4 години па да глеа шо повеке да украде!Море да си купиме по една селска кочија и пред влада да си се возиме.....па забрането е....ќе не апси. Педер е.
Може сака цела Македонија да ја праи Зелена-Еколошка.
Не сум политички обоен Но денот кога ќе се смени власта Ќе го славам како победа против Вонземјаните...ама после па исто.... ех што немам у дворот извор на нафта, море и тоа ќе ми го земат. Арно ми рече еден про....... пред 10 години додека не ги обесеме сите политичари на бандери ништо не биват од ова држава.
Тогаш ќе нема политичари, новите шо ќе дојдат(станат политичари) со пелени ќе бидат 24/7 .И да ги обесиш сите на бандера пак други ке дојдат, се додека не се појави човек ко путин, кој шо ја сака државата никад нема да не биде, затоа е боље еден доживотен него 40 на 4 години па да глеа шо повеке да украде!
Грујо не ја сака државата тој си мести тендери, си зема проценти си гледа за свој џеб плус има катастрофална политика на патриотизам и барок, така да он треба у прв ред да се беси.Тогаш ќе нема политичари, новите шо ќе дојдат(станат политичари) со пелени ќе бидат 24/7 .
Еве Глујо се токми за многу години ама нешто Американците му расипуваат есап и сеа се плашат да му пуштат покана да не подзатвори телевизии таму.
Ти мислиш дека е 1 милијарда ама сигурно е повекеНемојте многу по Гвујо гледам почнале да судат по основа на пцуење на социјални мрежи (а и некои нови закони ќе носат за ова). Сакаат секаде да има контрола.
Него мора некој да ја покрие буџетската дупка од скоро 1 милијарда евра