Г
Гоццццце
Гостин
Медеа благодарам многу за анализата.
Цар/ица си!
Цар/ица си!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А на пример сеа ја сум Јарец.
Како да си го дознаам тоа вториот знак?
Роден сум на 19/01/89....ако може по тоа некој да дознае,па нека напише анализа,ко Медеа шо ги пишуваше...ако може де,немора![]()

Медеа ај и за мене ќе може?
Стрелец и риби каков пар се?
znak strelec i podznak strelec.aj ako mozes kazi mi nesto..
А ти си и ко секретарка нешто?:pos2::pos2:Кажи прво во колку саат си роден...
т.е прашај го гугл за ascendant sign(rising sign)...ќе ти каже одма
а после Медеа ќе те анализира.
А wtf is pisces?...пошто не знам.Се извинувам:kesa:
А ти си и ко секретарка нешто?:pos2::pos2:
Се шалам...
Ја прашав мама за точно,и ми рече,неколку минути пред 10 сабалје.
На табелава е тоа 8am-10am.Ај само види на линкот,дали сум точен.
Ако сум,тоа ми е знакот.А wtf is pisces?...пошто не знам.Се извинувам:kesa:

Луѓе,ќе почнам да наплаќам, хеј!![]()
Риби мислам.Нека ме поправи некој ако грешам.:smir:
едит:
Медеа, не можам да се воздржам а да не прашам и јас за тоа што ме интересира.:potsmev:
Женско-бик и машко-шкорпија? Имам читано доста работи на нет, но да видам и ти што ќе кажеш. :potsmev:

А ја...?
И ја плаќам зеленко.![]()

Их...тешка комбинација-поради фактот дека јарецот е мноогу пофиксен знак, стабилен, самоосвесен, а мажот водолија е алтруист кој тешко се врзува за било кој-непоправлив индивидуалец, (сепак и подзнакот игра важна улога, но во случајов не знам каков е)кој често ќе ја провоцира жената јарец за само да и докаже дека не е се под нејзина контрола.
Во оваа врска ако има перспектива, тоа би било само под услов мажот да ја збеснува жената јарец со своите малку чудни ставови, зезанции и дури и револуционерност. За една јаричка светот е мноогу традиционално место, и таа тешко се подлегнува на промени, а поготово не ако момчето е толку драстично различно од неа.
Во поглед на сексот, исто така може да нема складност, затоа што жената јарец е прилично воздржана и на моменти ладна, а тоа водолијата не го трпи...Не знам што си во подзнак, инаку вака излегува дека се е негативно...![]()