Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.738
- Поени од реакции
- 18.484
Екстремно језив и underrated gem
Ги спуштив и двата но собирам храброст се уште не сум ги гледалne znam za vas ama mene smile i barberian me posraa, odamna nemav taka enjoyano na hororcinja
Smile ми беше подобар од Barbarian. Последно што гледав, а ми се допадна, беше Dead silence од Џејмс Ван.Ги спуштив и двата но собирам храброст се уште не сум ги гледал
Ова мора од Кајгана да е препишувано, не верувам дека некој ќе искине со ваква листа
Тука ќе ги додадам и : The Conjuring, Anabelle, The Nun, Sinister, The Possesion .......
Definicija za vistinski horor film spored moite standardi i vkus, ne samo horor, tuku vistinski uzas i strav dur go gledav. Od sam pocetok so tenzicna atmosfera. Zaedno so Exorcism of Emily Rose horori koi mi ostavile trauma posle gledanje. Eventualno tuka bi go vbrojal i Hereditary i The Witch. Od edna strana milo mi e sto ne go gledav sam zasto nemase cela vecer da zaspijam i ke sedev do sabajle so upaleni svetla. Mislev deka ke bide uste eden glupav genericen horor od mnogute, no ne, mozam da kazam deka mozebi i nesto najjezivo sto sum gledal.
Iskren sovet bez preteruvanje, ako mozete, glejte go vo drustvo, ili barem nemoj sami da bidete doma posle toa.