Darling
High Value
- Член од
- 5 јуни 2009
- Мислења
- 14.416
- Поени од реакции
- 30.885
Svetot postoi i pred nas bijons, se vodele vojni, vojnicite nosele crveno, kralevite so crveni nametki se oblekuvale i taka natamu....кај ги најде токму тие две особини на црвената боја која е типична женска да префрлиш на машки особини, црвен кармин и црвен долни веш со црвена ламба нема посексуално отварање ,,на чакрите кај мажот,, а да не спомнам и што ефекти дава црвената боја од медицинска гледна точка во интерес на женската карактеристика,
... споредбата да како мала си имала кратка коса и не си играла со кукли не зависело од тебе, туку од твоите родители конкретно од мајката, често пати во семејство кога посакувале ќерка, а не син, понекогаш родителите кон синот се однесувале токму така како кон ќерка и обратно кога посакувале син, а ќе се родело ќерка се однесувале како кон машки потомок, што кај некого немало последици и си останувале тоа што се, ама кај други деца, тој несакајќи погрешен однос на родителот во понатамошен живот детето добива погрешен правец со девијација на однесување и со психолшко растројство во избор на истополова љубов и секс што не е природно, а све што не е природно не е здраво,
...спомнато во другите коментари и зоофилијата и педофилија, споредбено држи вода, зошто по таа инерција би биле осудени и би биле прогласени за болни индивидуи, кога својата љубов наместо со истополов што ,,би било нормално во 21 век,, ќе ја сподели со животно или ако својата љубов ќе ја сподели со малолетна ако тоа е и нејзина желба, што би било тука наше мешање во нивните спални, нека прават што сакат кога истите тие во пракса се работливи, другарчини и најнормално се однесуваат и немаат ниту физичка ниту психичка болест, па нивното однесување да биде осудено? зашто нивното однесување би пречело сега во 21 век, а не би пречело два пениса наизменично да се борат кој ќе биде во воздух, а кој внатре во газот?
...но кога ќе надвладее тоа ,,нормално,, истополовно во 21 век, сигурно и во 22 век зоофилијата и педофилијата ќе биде ,,нормално,,!
...и наместо посакувајќи здрав дух во здраво тело и природни закони и текови да бидат негувани, етикетираме ,,хомофобија,, токму кон тие што се борат за зачувување на човечкиот род и природните закони и текови, навистина не ми јасно такво рамислување?
Bojata ne e zenska samo zatoa sho Dado cokoladoto od jugoslavija e so crvena ambalaza.
Crveno znaci mokj i sila, strast.
Sto ako deteto go oblekuvam vo zeleno? Toa maska ili zenska boja e?
Imam eden kup kukli, barbiki, ednostavno ne mi bile interesni, brzo mi minel kejfot i si igrav so plishani zivotni.
A za kosata toa bila odluka na majka mi zatoa sto togas mnogu decinja fakaa voski po ucilistata i po gradinkite.
Bez razlika, nemam nikakvi devijacii, sto znaci deka dobro sum izrasnata.
Ne znam dali go pobara primerot za David Reimer, ke go napisam.
Dve bratcinja bliznacinja gi nosat roditelite na cirkumcizija(nenormalno) i na ednoto bratce mu go unistuvaat polniot organ. Kako resenie doktorot John Money ja socetuva majka mu deteto da go izrasne kako devojce za da ima sreken zivot.
Deteto raste kako devojce ima zensko ime-Brenda, kukli, fustancinja, na uciliste e poveke po sport, dobiva baknez od momce i mu e gadno, i zivee nesrekno. Eden den ja doznava vistinata, si go menuva imeto vo David, se zeni, megutoa poradi traumite i mentalnite bolesti dvata bliznaka se samoubivaat.
Imas i ponov primer od 2019. Momceto sakalo majka mu da mu kupi nekoja igracka za devojcinja od mcdonalds, pa majka mu nenormalna pocnala da go uci deka e devojce. Koga doslo vreme deteto da odi na skolo, si se identifikuva kako momce.
Decata treba da se ostavat da bidat deca, narusuvanja doagaat od nedostatok na vnimanie i ljubov a ne od igrackite.