Хомосексуалност (општо)

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.127
Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Хомосексуалците си имаат права да не се лажеме,ко што кажав дури понекад и малку повеќе, времето кога немале е далеку и кога бил стварно суров светот спрема нив.
Е ова нека трепка тука засекогаш во оваа тема на овој форум.

Член од
13 јуни 2016
Мислења
11
Поени од реакции
2
Па секој ,, нормален ,, човек има право и на брак и на деца, тогаш зашто да не и тие? И не постои ,, право ,, на истополов партнер.
Не постои а? па како другариве мои си имаат врски? Право на посвојување на деца мила нема секој,безразлика од сексуалната припадност,и да не си хомосексуалец тешко се посвојува дете, ако може да го зачнете од љубов повелете. И во самата природа,животните што се од ист пол мислам дека немаат дете.[DOUBLEPOST=1465998068][/DOUBLEPOST]И на крај краева кој ви брани да имате дете? направете го со некој, родете си го и ете ќе имате и онака е модерно општество,па за брак мање више,уште малку и ќе испадне од мода.

Последно уредено:
Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Јас како борец за еднакви права, а ти како борец против основните права на човекот и кокошка - според некој овде. :)

За кои еднакви права збориш бе педерчино ебана,за кои?За педерастичните ли права,за посвојуванје дечиња,за тие ли права збориш?Каде можеш ти како педер да имаш исти права со лугето со нормална сексуална определеност,кој ти дава,ти да не си мрднат...тој бил борец за еднакви права..фуј[/quote]

Мислиш на оние нормални хетеросексуалци кои тепаат жени и никој ништо не им може? Ниту сите педери сакаат брак ниту да посвојуваат деца, се што сакаат е да ги оставите на мира да си го живеат животот.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.492
Поени од реакции
24.275
Па секој ,, нормален ,, човек има право и на брак и на деца, тогаш зашто да не и тие? И не постои ,, право ,, на истополов партнер.
Токму така , секој нормален човек има право на брак и на деца. Аналогно на тоа секој кој не е нормален го нема тоа право од очигледни причини дека не е нормален. Што има тука нејасно?

Член од
13 мај 2016
Мислења
83
Поени од реакции
39
За кои еднакви права збориш бе педерчино ебана,за кои?За педерастичните ли права,за посвојуванје дечиња,за тие

Мислиш на оние нормални хетеросексуалци кои тепаат жени и никој ништо не им може? Ниту сите педери сакаат брак ниту да посвојуваат деца, се што сакаат е да ги оставите на мира да си го живеат животот.
Ниту сите хетеросексуалци тепаат жени,и доколку тоа го стори и биде пријавен,верувај дека секој ќе биде казнет.
И јас немам ништо против вашата сексуалност,но ме иритираше овој спејс травелер,дека се борел за некакви еднакви права.
И да ти кажам дека би ги оставил ,додуше и не сум се замарал кој кого гузичи,заправо кур не ме боли кој што прави.[DOUBLEPOST=1466028605][/DOUBLEPOST]
За кои еднакви права збориш бе педерчино ебана,за кои?За педерастичните ли права,за посвојуванје дечиња,за тие

Ниту сите хетеросексуалци тепаат жени,и доколку тоа го стори и биде пријавен,верувај дека секој ќе биде казнет.
И јас немам ништо против вашата сексуалност,но ме иритираше овој спејс травелер,дека се борел за некакви еднакви права.
И да ти кажам дека би ги оставил ,додуше и не сум се замарал кој кого гузичи,заправо кур не ме боли кој што прави.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Ти у кои спаѓаш?
Во Gaylluminati. Се к'лнеме у Свети Бафомет, иаме фетиш за триаголници и очи, и носиме беспотребно кич накит.

И јас тоа се чудам,мислам дека ги имате сите права па дури и бенефиции,поддршки.
Убаво вака што од време на време ќе наведете колку сме еднакви со вас или колку сме привилегирани од вас, ама кој и да го користи тој аргумент никогаш не иде во детали да објасни на кој начин сме тоа еднакви или привилегирани.

The Ocean

Money. Power. Glory.
Член од
4 февруари 2016
Мислења
140
Поени од реакции
66
Кoе идиoтскo рaзмислувaње влaдее вo темaвa... Facepalm ×1000000000

S

SpaceTraveler

Гостин
И да ти кажам дека би ги оставил ,додуше и не сум се замарал кој кого гузичи,заправо кур не ме боли кој што прави.[DOUBLEPOST=1466028605][/DOUBLEPOST]

И да ти кажам дека би ги оставил ,додуше и не сум се замарал кој кого гузичи,заправо кур не ме боли кој што прави.
Тоа беше муабет со некој што ме има закачнато одамна, па си го добива на секоја тема, откако во религија не и успеа да ми направи егзорцизам тука не и успева да се соочи со фактот дека можеби некој машки задник би ме интересирал повеќе од нејзиниот. Остај ти таа работа, не ми се нервирај, фати други теми, коментирај читај, ти ако уште на твоето 11 мислење се волку лесно иритираш, додека да стигнеш до 11.000 без живци ќе останеш. :)

S

SpaceTraveler

Гостин
Јас како борец за еднакви права, а ти како борец против основните права на човекот и кокошка - според некој овде. :)

За кои еднакви права збориш бе педерчино ебана,за кои?За педерастичните ли права,за посвојуванје дечиња,за тие ли права збориш?Каде можеш ти како педер да имаш исти права со лугето со нормална сексуална определеност,кој ти дава,ти да не си мрднат...тој бил борец за еднакви права..фуј[/quote]

Јас сум борец за еднакви права. Ти си борец за омраза и страв! Има разлика... :)[DOUBLEPOST=1466261945][/DOUBLEPOST]
Заводлив аватар
пп ;)
Јас пак се кладам дека аватарот не знаеш што значи! :)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Убаво вака што од време на време ќе наведете колку сме еднакви со вас или колку сме привилегирани од вас, ама кој и да го користи тој аргумент никогаш не иде во детали да објасни на кој начин сме тоа еднакви или привилегирани.
13095837_646335602185541_4104144276213584706_n.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom