Хип хоп културата во Македонија

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Мразам Рап а особено нашиот
јас братќе сакам техно , релакс или пак за забава добар е Prodiqy :lud::lud::lud:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.756
Поени од реакции
5.018
mora da gi slusate MOST WANTED stvarno najzakon pesni od makedonskiot rap

Член од
20 ноември 2005
Мислења
614
Поени од реакции
64
nemam nisto protif makedonski rap .....
AMA PA naprajte be nekoja asalna pesna dosta veke gnjavite so pesni u stil nie sme vistinski tie se lazni zivotof e onakof ovakof breeee
90%od mak rap pesni se so taa sodrzina

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
А бе луѓе... Како можете да вреѓате нешто што е наше... Немало Македонски рап?!?!?! Па ако вие не сте слушнале не значи дека нема... Колку многу рап артисти и групи има... Колку многу песни а во поново време и многу албуми се направија... И да не слушаш не вреѓај... барем не нашите...

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Eeeeee zatoa probagame nie ne si se pocituvame sami sebe :pos:

Locutus of Borg

Trekkie
Член од
5 август 2005
Мислења
301
Поени од реакции
4
Слабо слушам рап.
Единствено ми се свиѓа Аго (ТЕМНАТА СТРАНА/The Most Wanted), првиот албум на Џака и нешто од N.R.G. кланот.

Аго е најбољи.

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
Шо тресете зелени, у Македонија немало рап. Има квалитетни луѓе кои што стварно придонесуваат за мак рап сцената да оди се на повисоко и повисоко ниво. Тоа ес РНС, Клан Исток, ПУКА итн итн.
МОРА АБЕ МОРА ДА ИМА И НЕТАЛЕНти, ДЕБИЛИ, ШУПАЦИ КОИ ШТО ВЕЧНО ЌЕ ПЕАТ ЗА ДЕКА СЕ ВИСТИНСКИ РАПЕРИ.

Да Каспер редовно ти го читам блогот само што не оставам коментари и треба да ти го пофалам. Секој што сака рап музика, нека го посетува рап блогот на ДА КАСПЕР. И те молам, ако можеш најди ја Грин Аут - ФАКАЛАВИСТА и стаи ја на блог за даунлоуд.

Член од
18 јануари 2006
Мислења
65
Поени од реакции
0
makedonskiot rap umre so raspaganjeto na cista okolina i saf.ovie sea sto mislat deka se raperi patat od komplex i mislat deka ako maftaat so racete i se derat na mikrofon mislat znaat da rapuvaat.ne e rap za sekoj...

Locutus of Borg

Trekkie
Член од
5 август 2005
Мислења
301
Поени од реакции
4
САФ и Чиста Околина никогаш не успеале да се доближат до квалитетот на ТЕМНАТА СТРАНА/The Most Wanted.

Никој не ни успеал. Нема ни да успее.

Член од
12 март 2006
Мислења
354
Поени од реакции
1
Jas vo princip ne slusam rap. ustvari go mrazam ama ima nekoi dobri Makedonski. Underground normalno, ne nekoj od Vrcak ili slicno. Imam na kompjuter edna pesna " ritam od pod kulite", prilepski rap i ne e los.

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Според мене САФ се најбољи!

Kajgana Shop

На врв Bottom