trebalo da produzis da snimas.....Сите што сакаат нешто да испромовираат, нека стават линк од нивни песни, можеби myspace, ilike ... па ќе коментираме, а кој е заинтересиран нека посети www.myspace.com/keyskeenow па коментирајте.
Поздрав, Кискино.
едит: Несакам да се експонирам, го имам ова што го имам, песните се снимени пред 2 години, веќе не снимам од разноразни причини, моментално само правам ритмови и продукција, работам со Marvelle, ќе го најдете во моите топ френдс, па посетете го и неговиот спејс.
Брат, ми се свиѓа твојот стил.. си требал да продужиш да снимаш, али јебига...Сите што сакаат нешто да испромовираат, нека стават линк од нивни песни, можеби myspace, ilike ... па ќе коментираме, а кој е заинтересиран нека посети www.myspace.com/keyskeenow па коментирајте.
Поздрав, Кискино.
едит: Несакам да се експонирам, го имам ова што го имам, песните се снимени пред 2 години, веќе не снимам од разноразни причини, моментално само правам ритмови и продукција, работам со Marvelle, ќе го најдете во моите топ френдс, па посетете го и неговиот спејс.
hahahahaa.......kriticari bez osnova????О.К се песните ги слушнав но не се мој вкус,(не да ме сватиш погрешно но јас сакам по брзи рецитали и матрици) но во секој случај го ценам тоа што си се потрудил и си снимил...и не си дел од оние така наречени "критичари" без основа.
Поздрав