Invisible Force
Is with me
- Член од
- 29 јули 2021
- Мислења
- 5.156
- Поени од реакции
- 9.843
Немој сега да се објаснуваш со мене за некакви светлини кога има бар дваесет појаки докази во прилог на рамна земја. Како ќе ја објасниш изјавата на Нил Д.Тајсон дека земјата има набиена сфероидна и дури крушковидна форма? Така испаѓа дека сликите на НАСА со перфектна топчеста форма се фотошоп слики нели? Бонус е и тоа што кловнов не знае што е тоа „гравитација".како ке го објасниш фактот
Автоматски споено мислење:
Јас нигде немам напишано дека земјата е „плоча" и не ми измислувај нешто што немам никогаш напишано.рамна плоча
Човек како Нил Д. Тајсон кој ти вели од денес натаму земјата има сплоснат сфероиден и крушковиден облик?Ами и овие се направени од човек, исто како тие физичките.
Нигде не исчезнуваат доволно е да зумираш со некој добар телескоп или апарат со појак зум како Никон П 900 или 1000 и бродот повторно ќе се појави. Значи прво со свои очи гледаш кон хоризонтот нема никаков брод заради твојата видливост односно ограничена перспектива но со добар зум го наоѓаш бродот.каде исчезнуваат потоа бродовите, каде се губат?
Доказ?после големата експолозија, откако се оформил нашиот сончев систем само земјата рамна останала другиве сите сфери
Последно уредено: