StormAngel
Stormology
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 5.059
- Поени од реакции
- 244
Ногу љубам да флертам...да цица флертам љубам јас.
А зошто? Шо има разлика шо си женка? Нешо као мораме ние да се претепуваме за тебе? Шо малку не се симнете од тој хај хорс ебате. Може и ние не сдакаме да ве тинтраме. Или сите сте принцези и ние треба да паднеме сеа на гз шо не удостојувате со муабет. А бе ајде. Детски работи и глупости.simonce* напиша:posto sum zensko (retko koga se pustam jas prva),cekam toj da mi prijde...
Те разбирам ептен. Ама кажи ми, зар да легнам се шо ќе заведам у животов? Башка да 10% сигурно е со намера и самодокажување, ама 90% се упецуваат сами, без ја да фрлам трска накај нив...Aceva напиша:Да флертуваш значи да преведеш некого жеден преку вода, така? Почеток без завршница. Самодокажување дека се упецал сиромавот/сиромашката на два-три мили збора и после опашката (или апиринот) меѓу нозе, да не се расипе петката. Ако сум во право, и ако ова значи флерт - јас сум ногу антипротивна. Нај.
Кај шо не си фрлил трска не се рачуна. А кај шо си пуштил водичка, ќе си ја истераш до крај работата - чесно. Ова за женичките важи многу повеќе. Тие знаат да се пишманат на пол пат.Dolphin напиша:Те разбирам ептен. Ама кажи ми, зар да легнам се шо ќе заведам у животов? Башка да 10% сигурно е со намера и самодокажување, ама 90% се упецуваат сами, без ја да фрлам трска накај нив...
Чекам одговор, дадичке!
Е машко јас сум ИСТ како hitch!!!TIMI* напиша:Fakt e deka sekoe masko moze da ja fati sekoja devojka samo treba da bides cool malce da podlaznes ako e porebno 2-3 muabeta i 2 iskacanja i tvoja e!!!!Ej glejte go HITCH mn e zakon filmot
Тhink again...:icon_rollАко не ми фаќа око , џабе и светот да го преврти нема да има шанси...никакви..Dolphin напиша:Е машко јас сум ИСТ како hitch!!!
Нема девојка шо не може да биде фатена... Само што проблемот е што има машки што џабе е да им објаснуваш како и што да прават!!! А и девојки исто така, пошо и девојки сум учел како да фаќаат дечковци.. ретко се погодува некој да ме слуша баш 100% од тоа што го зборам... Ама сепак, тие што ме слушаат барем 75% имале сигурен успех до сега.