Ф Л Е Р Т

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Ногу љубам да флертам...да цица флертам љубам јас. :)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
simonce* напиша:
posto sum zensko (retko koga se pustam jas prva),cekam toj da mi prijde...
А зошто? Шо има разлика шо си женка? Нешо као мораме ние да се претепуваме за тебе? Шо малку не се симнете од тој хај хорс ебате. Може и ние не сдакаме да ве тинтраме. Или сите сте принцези и ние треба да паднеме сеа на гз шо не удостојувате со муабет. А бе ајде. Детски работи и глупости.

Инаку, флерт, не, директ бе, драшкање дунде, драпање цицијна, и то.

BAMARGERA

~Blaugrana~
Член од
18 декември 2005
Мислења
875
Поени од реакции
3
Da ima pravo Garfield do nekade. I mi se desi sea brzo, na devojka i sum se sfigjal i ne ide ona mene da me brka tuku i kazala na drugarka i za ona na mene da mi kaze za jas da stanam prv i da ja brknam. Nema smisla ova!!! :) Sakate zenite i mazite da se ednakvi a nie sekogas treba da go pravime prvite cekor. nije fer!

Член од
12 јануари 2006
Мислења
313
Поени од реакции
0
ja ne sum se spustil zatoa sto sum mnogu malecok!Kamo sreka da bev 22 godini:(!

Член од
7 февруари 2006
Мислења
3
Поени од реакции
0
Ima mnogu raboti sto palat kaj zenskite. Edna od najvaznite raboti e da bides smel i da bides svoj. Zenskite imaat takva intuicija sto moze da poznaat ako nekoe masko nema samodoverba. Znaci mora da se ima "strong lead" sto se vika na angliski.
Druga rabota sto treba da se napravi , a za pocetnicite e mnogu tesko, da ja napravis zenskata da te goni tebe. Ne mora da bides nekoj Don Juan ili pak nekoj si Bred Pit, tuku treba da si postavis vo svojata glava nekolku celi :
1. Jas sum toj po kogo zenskite odat
2. Site me sakaat i do mene e dali ke odlucam da odam so zenska, a ne do niv.
Mozebi ova zvuci glupo, no stom toa go imas postaveno vo glava, togas samiot ke najdes dokazi naokolu i ke stanes posamouveren.
Toa se vika "framing".
Najteskata rabota sto gi plasi maskite e dali ke bidat odbieni, koga ke probaat da ja baknat devojkata. Ima eden trik , sto dosega od 10 slucai , 10 pati mi uspeal. Se obiduvas da i se priblizis na devojkata i da ja baknes normalno, kako najprvo nemoj voopsto da mislis sto ako te odbie, tuku misli si na toa deka vekje ti ja baknuvas.
No sekogas postoi prasanjeto, sto ako toa ve odbie. Togas , devojkite obicno gi vrtat glavite na strana. E togas, dragi moi prijateli, togas, vie ke ja prasate : "Ne mislese slucajno deka ke te baknam, pa nie sme samo prijateli". Nejzinata reakcija ke bide najverojatno :"What the hell !!!", vo toj moment koga e taa iznenadena do nemajkade, togas ja baknuvas, posto site odbranbeni sistemi sto gi ima i se paralizirani.
I taka. Normalno ima uste mnogu drugi trikovi i raboti, samo izrazite zelba i ke vi kazam uste.

Член од
15 јули 2005
Мислења
972
Поени од реакции
16
Obozavam da flertuvam:je:. Na pocetok pogled, pa igranje, pa stavanje do znaenje deka mi se dopaga i...... Dokolku e dovolno samouveren, sobira hrabrost i mi prioga, dokolku ne, togas znaci ne e za mene:kajg:

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Да флертуваш значи да преведеш некого жеден преку вода, така? Почеток без завршница. Самодокажување дека се упецал сиромавот/сиромашката на два-три мили збора и после опашката (или апиринот) меѓу нозе, да не се расипе петката. Ако сум во право, и ако ова значи флерт - јас сум ногу антипротивна. Нај.

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
Aceva напиша:
Да флертуваш значи да преведеш некого жеден преку вода, така? Почеток без завршница. Самодокажување дека се упецал сиромавот/сиромашката на два-три мили збора и после опашката (или апиринот) меѓу нозе, да не се расипе петката. Ако сум во право, и ако ова значи флерт - јас сум ногу антипротивна. Нај.
Те разбирам ептен. Ама кажи ми, зар да легнам се шо ќе заведам у животов? Башка да 10% сигурно е со намера и самодокажување, ама 90% се упецуваат сами, без ја да фрлам трска накај нив...

Чекам одговор, дадичке!

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Dolphin напиша:
Те разбирам ептен. Ама кажи ми, зар да легнам се шо ќе заведам у животов? Башка да 10% сигурно е со намера и самодокажување, ама 90% се упецуваат сами, без ја да фрлам трска накај нив...

Чекам одговор, дадичке!
Кај шо не си фрлил трска не се рачуна. А кај шо си пуштил водичка, ќе си ја истераш до крај работата - чесно. Ова за женичките важи многу повеќе. Тие знаат да се пишманат на пол пат.

LadyPatron

Temptation
Член од
23 март 2005
Мислења
268
Поени од реакции
3
Од секогаш флертот ми е бил многу интересен...сакам да флертувам,сакам лугето да флертуват со мене...за мене флертот повеке е игра во која никој не е повреден,додека се игра ферски...флерт не значи дека треба да легнеш со личноста,со која флертуваш,флертот може да се случи во автобус и потоа никогаш да не ја видиш истата личност.
Моментално сум изненадена од девојче на 2години колку многу флертува,тоа не значи дека ке го заведе...
Можеби некој веке кажал но флертот и шопингот го продолжуваат животот кај една жена...а тоа сум јас

Член од
28 декември 2005
Мислења
4
Поени од реакции
0
Fakt e deka sekoe masko moze da ja fati sekoja devojka samo treba da bides cool malce da podlaznes ako e porebno 2-3 muabeta i 2 iskacanja i tvoja e!!!!Ej glejte go HITCH mn e zakon filmot

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Не се замарам со овој начин на играње, зашто ако секогаш не знам што сакам....секогаш знам што не сакам!!!
Не влегувам во такви игри беспотребно. Важна е целта а ако тоа е начин да ја постигнам....секако би, во друг случај,ни под разно.Не ми го полни егото пренесување жедни преку вода.:coffee:

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
TIMI* напиша:
Fakt e deka sekoe masko moze da ja fati sekoja devojka samo treba da bides cool malce da podlaznes ako e porebno 2-3 muabeta i 2 iskacanja i tvoja e!!!!Ej glejte go HITCH mn e zakon filmot
Е машко јас сум ИСТ како hitch!!!

Нема девојка шо не може да биде фатена... Само што проблемот е што има машки што џабе е да им објаснуваш како и што да прават!!! А и девојки исто така, пошо и девојки сум учел како да фаќаат дечковци.. ретко се погодува некој да ме слуша баш 100% од тоа што го зборам... Ама сепак, тие што ме слушаат барем 75% имале сигурен успех до сега.

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
Dolphin напиша:
Е машко јас сум ИСТ како hitch!!!

Нема девојка шо не може да биде фатена... Само што проблемот е што има машки што џабе е да им објаснуваш како и што да прават!!! А и девојки исто така, пошо и девојки сум учел како да фаќаат дечковци.. ретко се погодува некој да ме слуша баш 100% од тоа што го зборам... Ама сепак, тие што ме слушаат барем 75% имале сигурен успех до сега.
Тhink again...:icon_rollАко не ми фаќа око , џабе и светот да го преврти нема да има шанси...никакви..

Kajgana Shop

На врв Bottom