Фуере не го играат другарчињата

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Бизнисмени, докотори, професори, студенти, невладини организации, се живо дојде во Домот на армијата да го проследи изборот на Американскиот претседател.

Политичарите од прв до последен, уште во пет часот изутрина се поредија на американски појадок, да чекаат резултати и да честитаат. Но ако актуелните пратеници од власта и од опозицијата станаа уште взори за да видат кој ќе седи во овалната соба.

На поканата на евроамбасадорот Фуере, по повод неделните европски избори не дојде никој. Од 120 пратеници кои добиле покана од Европската Комисија во Македонија, ниту еден не дојде ниту да направи чест, а камоли да пројави интерес за изборите во кои еден ден и Македонија ќе учествува.

Ги немаше партиските челници, а ни од владиниот секретаријат за европски прашања, не се појави никој.

Извор: А1

Не знам за вас ама мене ова многу ме насмеа.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
21 февруари 2009
Мислења
1.315
Поени од реакции
47
Pa bas ubavo, mu dale poraka na Fuare koe e mislenjeto na Makedonija za vavilonskata kurva.

J

Johnny Stulic

Гостин
Odlicno malku go spustile na zemja, si pridavase nekoja vaznost kako sultan vo Makedonija ako nekoj negov stav ne bese prifaten od strana na vladata se proseruvase deka e mnogu lut ,deka Makedonija ke trpi konsekvencii zaradi toa ,a zaboravase deka e samo gostin vo nasata zemja i deka nema nikakvo pravo da se mesa vo politikata na drzavata.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Odlicno malku go spustile na zemja, si pridavase nekoja vaznost kako sultan vo Makedonija ako nekoj negov stav ne bese prifaten od strana na vladata se proseruvase deka e mnogu lut ,deka Makedonija ke trpi konsekvencii zaradi toa ,a zaboravase deka e samo gostin vo nasata zemja i deka nema nikakvo pravo da se mesa vo politikata na drzavata.
eh uste da go namackaat so katran i "nasolat" so perduvi........., nema podobar doping za narodov vo momentov....:)

Kajgana Shop

На врв Bottom