Фудбалска пресметка помеѓу Кајганџии!

Статус
Затворена за нови мислења.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.584
Поени од реакции
6.736
Јас длабоко се извинувам поради тоа што не присуствувам на натпреварот (ми дојдоа ненадејни гости од запад) се надевам дека нема да ми замерите и ке надоместам со по едно пиво другата сабота...поздрав екипа и весели празници :smir:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
И кифла педерот не дојде :)

Како и да е, добро фудбалче падна. Поготово во прво полувреме (додека водевме) :pos:

После изгубивме... Јузерите заслужено си добија пивце :)

KIFFLA

не ме викај друже
Член од
5 ноември 2008
Мислења
548
Поени од реакции
180
Леле момци се извинувам само што станав од спиење,се колнам дека ми е прв и задњи пут да се најавам а да не дојдам:smir:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Камбек на висока нога, со 7 гола, и пресврт со 5 гола по ред, :smir: клучниот момент што беше кога искочи оној лигавиот ливерпоол фан, ти реков др, пат ако се пријавам јас немој да си дошол, пошо нема ни да играш, поздрав и убав фудбал падна, и Земзела, извини брат, ама имаше среќа што голот има стативи иначе ќе примеше 10 гола само од мене, и тоа,

Честитки до моите соиграчи, и покрај слабата организираност го добивме натпреварот, можеби е почеток на нова ера за јузерите кој знае:pos2:

Batistuta ( Алек ) - му се остварија очекувањата, од каде доаѓа опасноста, убаво предвидуваше, пазете го скорпио , хахахаххахаха

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Леле момци се извинувам само што станав од спиење,се колнам дека ми е прв и задњи пут да се најавам а да не дојдам:smir:
Епа пер, кога си дудлал со Lady_Queer до 6 сабајле, тоа е тоа... :toe::pos2:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Камбек на висока нога, со 7 гола, и пресврт со 5 гола по ред, :smir: клучниот момент што беше кога искочи оној лигавиот ливерпоол фан, ти реков др, пат ако се пријавам јас немој да си дошол, пошо нема ни да играш, поздрав и убав фудбал падна, и Земзела, извини брат, ама имаше среќа што голот има стативи иначе ќе примеше 10 гола само од мене, и тоа,

Честитки до моите соиграчи, и покрај слабата организираност го добивме натпреварот, можеби е почеток на нова ера за јузерите кој знае:pos2:
Јас дојдов како гледач ама знам како е да фали играч така да застанав да бранам,ама без одбрана и само со напад не може да победиме,Сајбер само се дебелее не иде вака :pos2: од утре сите на кондициони тренинзи на кеј,присуство задолжително :salut: како и да е честито за победата :helou:

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35

Batistuta ( Алек ) - му се остварија очекувањата, од каде доаѓа опасноста, убаво предвидуваше, пазете го скорпио , хахахаххахаха
Ти ќе ми кажеш дали да играм, хаха .. Друг пат коа ќе дојдам, ќе играм од страната на админите, за да ја почуствуваш болката. :sekss:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Не беше до одбраната, знам дека бев незапирлив, е тоа е кога ќе ти се погоди денот, а и 2 месеца умирав за фудбал, ова ми е 3тет меч после 2 месеца пауза од повредата на ногата,:smir: мораше да се испукам негде, и се погоди тоа кајгана тимот, сепак добро беше, и не беше ти крив за голот од пола игралиште, едноставно тоа не се брани :vozbud:

Ливерпол, тебе со една нога ќе ти играм, и тоа со деснава што ми е пола саката, имаш уште мн, фурни леб да јадеш, за да можеш да пишуваш на темава

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Баааах, те глеам тебе што ти се десило од толку фурни леб .. :)))

Anyway, ногата ми беше шината , пред некој ден ми ја местеа, уште не ми беше целосно здрава, прееска пак ја заебав, па види ти ..

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Баааах, те глеам тебе што ти се десило од толку фурни леб .. :)))

Anyway, ногата ми беше шината , пред некој ден ми ја местеа, уште не ми беше целосно здрава, прееска пак ја заебав, па види ти ..

Мене ми искочи цела нога доле, па не се жалев, а и слушам во РЕБИС примале нови членови, може таму да се пријавиш, и бројот на повреди ќе ти се намали значително,:smir:

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.860
Поени од реакции
5.716

цики воскресна, НАВИСТИНА воскресна :vozbud:
ај од наредниот викенд ќе ме имаш и мене во екипа со тебе :helou:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Цики, не се радувај... Не е секој ден Велигден :helou:

Наредната го папате. Само, ќе мора да идеме да го зееме КИФФЛА, за да не касни :)

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Цики, не се радувај... Не е секој ден Велигден :helou:

Наредната го папате. Само, ќе мора да идеме да го зееме КИФФЛА, за да не касни :)
Немам страв од голмани, јаки на зборови

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom