Фудбалот во Куманово!

Член од
24 октомври 2011
Мислења
222
Поени од реакции
224
Тема на кој ми кумановци и други можемо да пишуемо за резултати на наши фудбалски клубови кој ги немам много, знам дека сга има екипа Карпош,Милано,Башкими Мио,Добрашане за други не знам, кој знае нешто повише нека пише. Кд играв, што се дешава у клуб, тренинг и сл.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.987
Поени од реакции
74.070
Тема на кој ми кумановци и други можемо да пишуемо за резултати на наши фудбалски клубови кој ги немам много, знам дека сга има екипа Карпош,Мио,Добрашане за други не знам, кој знае нешто повише нека пише. Кд играв, што се дешава у клуб, тренинг и сл.
Карпош повеќе не игра во трета лига север, најверојатно се распаднале...
Освен Башкими кој игра во трета лига север, Куманово нема друг тим во првите три Македонски лиги.
Ќе видиме кои екипи ќе играат во Општинската лига на Куманово...
Гоблен од Куманово годинава играа бараж за влез во трета лига север ама изгубија на пенали од Сарај.
Доброшане мислам дека одамна нема тим. Порано Јуниор од Доброшане долго време беа во трета лига, ама таму негде од 2005 не сум чул ништо за нив...
EDIT: Сепак Јуниор лани играле во четврта лига, ама во трета сигурно немаат играно во последниве 6-7 години...

Член од
24 октомври 2011
Мислења
222
Поени од реакции
224
Карпош повеќе не игра во трета лига север, најверојатно се распаднале...
Освен Башкими кој игра во трета лига север, Куманово нема друг тим во првите три Македонски лиги.
Ќе видиме кои екипи ќе играат во Општинската лига на Куманово...
Гоблен од Куманово годинава играа бараж за влез во трета лига север ама изгубија на пенали од Сарај.
Доброшане мислам дека одамна нема тим. Порано Јуниор од Доброшане долго време беа во трета лига, ама таму негде од 2005 не сум чул ништо за нив...
EDIT: Сепак Јуниор лани играле во четврта лига, ама во трета сигурно немаат играно во последниве 6-7 години...
Има 2 екипе моментално у Добрашане има тренинг али ќе играв у 4 лигу општинско.

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Тема на кој ми кумановци и други можемо да пишуемо за резултати на наши фудбалски клубови кој ги немам много, знам дека сга има екипа Карпош,Милано,Башкими Мио,Добрашане за други не знам, кој знае нешто повише нека пише. Кд играв, што се дешава у клуб, тренинг и сл.
Мољамте пишујго тексто какво требит за да моемо да га разумемо.

xochipilli

Војвода
Член од
29 јули 2006
Мислења
426
Поени од реакции
116
Речица - Шупљи Камен 2:2
Стрелци : Белча, Иво Коњ, Драге Мајмун, Келча
Судие : Живко Клечовски и Зоре Продавач
Повредени : Двујца убодени сс вилу, едн сс флашу ударен, едн уапан од куче.

Kajgana Shop

На врв Bottom