Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
А дечки кој е смисолот да плаќаме за сала ако не е трева? Тогаш можеме и на бетон беспари да играме.

Да не кварам концепција ама што има предност сала во однос на бетон?

G

_Ghost_

Гостин
А дечки кој е смисолот да плаќаме за сала ако не е трева? Тогаш можеме и на бетон беспари да играме.

Да не кварам концепција ама што има предност сала во однос на бетон?
На паркет се прават паради, а на бетон се прават модрици и исекотници.:)
Пак ќе кажам, ако знаете некој, резервирајте.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.913
Поени од реакции
7.497
Да да и јас сега видов...ако играме во сала поарно надвор...не заебавајте...дај ако можеме некако за на трева.Инаку ако на сите ви одговара и сала ок...да не се бунам само јас...

В

Вори

Гостин
Ае бе да ви еам сеа и ова ви смета.Што има врска,битно е да играме.И плус на бетон не е тоа тоа,во сала е стопати поубаво.
Ете не можел да најде балон Никола,не го дрвите сега.

Кажете сигурно,дали ќе играте или не.

Ај по еден потпис.
Јас и Инзаги играме сигурно.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Има разлика од бетон и паркет, нема муабет тука. Ајде закажувате во Расадник, доколку нема подобро место т.е на трева.

edit- Потврдено ! Играм ! :)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Абе ќе играм ама мене ми е тупо да плаќам за сала кога може за исти пари на трева а беспари на бетон. Но чим сте се договориле сите нема да откажам ама ако може некој да праша за трева за четврток би било идеално.

Јас у секој случај ќе играм.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.913
Поени од реакции
7.497
Абе ќе играм ама мене ми е тупо да плаќам за сала кога може за исти пари на трева а беспари на бетон. Но чим сте се договориле сите нема да откажам ама ако може некој да праша за трева за четврток би било идеално.

Јас у секој случај ќе играм.
Истото...!:eek:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Сеа у сабота тројца рекоа можат да прашат за во балон. Ајде сетете се кои беа и нека прашаат, и онака сме во сабота пак договорени за фудбал.

Дајте предлози каде има балони по Скопјево па да вртиме телефони или кој може лично нека праша.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Абе сегде важно фудбал да играме,дали во балон дали негде друго не е битно ...

Cthulhu^

your neighbourhood pagan
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.565
Поени од реакции
2.293
Форца кај студентскиот дом Гоце Делчев во Тафталиџе, во Кисела Вода кај Дом на слепи, до основното школо 11-ти Октомври кај Железничка, кај основното школо Браќа Рибар во Центар... До сабота ќе прашаме:)) Готовани едни :)

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.851
Поени од реакции
5.178
Јас сум златна резерва ако откаже некој, уште сум настинат, ама горат нозете за фудбал. :D

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Форца немаат термин се им е пребукирано сеа прашав, ајде дајте телефон и на на другиве да се јавам ако има некој.

Ако не нека биде салата да не биде само јас се бунам :).

В

Вори

Гостин
Ако има вишок,нека дојдат па ќе се менуваме.
Ајде и останативе нека потврдат и пичиме.Руското дете мислам дека е сигурен,ама добро би било да потврди на темава.

И не е битно дали е трева или сала,битно е да играме и да се дружиме,не бидите за нигде :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom