- Член од
- 17 декември 2008
- Мислења
- 4.232
- Поени од реакции
- 3.868
Само двајца го видеа тој гол Гоуст и самиот Cthulhu!!Каков Ван Гаал бе...денес беше ко Канатларовски во најдобрите денови
Дури му викаше на Ctulhu кога даде гол!![]()
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Само двајца го видеа тој гол Гоуст и самиот Cthulhu!!Каков Ван Гаал бе...денес беше ко Канатларовски во најдобрите денови
Дури му викаше на Ctulhu кога даде гол!![]()
И ако имате ќебиња и јоргани и сите џемпери облечете ги, ако успеете да се испотите од жештина (плус советите од Македонка и Џену) утре ќе бидете ко новиОууу супер ова најдобра варијанта ама ќе пробаме и она со супата!!)
Дечки, ве оставија да поигратe фазла некоја минутка?![]()
Абе ме загрижуваат тројцава што појдоа автобус да чекаат, уште да не се на постојка.![]()
Да, цел саат игравме и стално така ќе бидеДечки, ве оставија да поигратe фазла некоја минутка?![]()
A што ако ги киднапирале и откуп да ни бараат,кој ќе ја земе одговроноста!!! :ОАбе ме загрижуваат тројцава што појдоа автобус да чекаат, уште да не се на постојка.![]()
Acid,нормално.Тој е администратор,што кој..A што ако ги киднапирале и откуп да ни бараат,кој ќе ја земе одговроноста!!! :О
Стварно бе кај се луѓевоАбе ме загрижуваат тројцава што појдоа автобус да чекаат, уште да не се на постојка.![]()
Acid a.k.a Величе МушмуликовскиAcid,нормално.Тој е администратор,што кој..![]()
Како ми викаше ти,не гледај индивидуално,тимската игра е битна.Така да,не земај кривица за ништоЈас да се извинам на мојата екипа.За празниот гол на почеток што го промашив и уште неколкуте шанси, и за голот на Дјуд, директен виновник сум.
Гоуст брат, не е за денсерот веруј ми, големо извини еј...држам среќа да се среди прстот до наредниот натпревар.
И до Кајзер исто, мала нервоза ме удри во моментот, ништо лично
И така...тоа е тоа...останува да кажеме нареден пат ќе биде подобро
Поздрав!![]()
Уживај, јас тоа голманот наш го бранев, мене викај ми колку сакашЈас да се извинам на мојата екипа.За празниот гол на почеток што го промашив и уште неколкуте шанси, и за голот на Дјуд, директен виновник сум.
Гоуст брат, не е за денсерот веруј ми, големо извини еј...држам среќа да се среди прстот до наредниот натпревар.
И до Кајзер исто, мала нервоза ме удри во моментот, ништо лично
И така...тоа е тоа...останува да кажеме нареден пат ќе биде подобро
Поздрав!![]()
Нареден пат ќе те качам во четрскец (бус) и ќе те пуштам да одиш до Форца.Ghost не зезај ти дај оправи таму прстот...нема да ми биде интересно некој друг да бушам на гол![]()
Нареден пат ќе те качам во четрскец (бус) и ќе те пуштам да одиш до Форца.![]()