Фризури

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
Знае некој туторијал за Афро фризура? Како да доам до таква коса и со и да е поврзано со Афро пошо сакам да правам?? :)

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891

Исто вака ја носам 2-3 год по ред и супер ми е.

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Како изгледаат тие фризури двојка, тројка дај постирајте слика ако може за да знам дали да се шишам кратко и да оценам дали добро ќе ми стои:(

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Како изгледаат тие фризури двојка, тројка дај постирајте слика ако може за да знам дали да се шишам кратко и да оценам дали добро ќе ми стои:(
Од страните му е кец, а горе двојка :D

А на овој ми изгледа дека е тројка :D

Член од
26 февруари 2012
Мислења
96
Поени од реакции
43
Имам многу права коса , кафена која обично во текот на неделата ја носам или пуштена или високо во опавче , но знам да направам и благи локни , ја виткам прекршено ја фенирам , плетенки (како венче,рибина,на опавчето) . Но нешто што многу мразам е фризури , пунџи со 573476 прамени со некои цветови светки , толку ми се теткински и клише а девојките особено матурантките се заљубени во нив .
Инспирација за фризури ми е Ким секогаш и е средена и изгледа прекрасно и на моја среќа скоро сите фризури кои ги носи ми стојат :)

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891

Се ишишав пред некој ден, баш исто овака ( Само пократко ). Потполно на ист начин ја носам косата.
Што мислите, ви се допаѓа ?

Член од
7 декември 2011
Мислења
283
Поени од реакции
83

Се ишишав пред некој ден, баш исто овака ( Само пократко ). Потполно на ист начин ја носам косата.
Што мислите, ви се допаѓа ?

Јас сум исто само пократко од страната сум 1 а горе ножница . Ти како си од страната ?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Во текот на овие 3-4 години 100 пати ја сменив фризурата.

Овака бев лани:

И сега сум некако вака:

Ама ја носам најчесто вака:

Пошто ме мрзи да ја носам пуштена, а и плус ептен ми е жешко, така што само вака си ја собирам и си шибам, гајле немам, ептен практично е, а и добро изгледа. Како демек фризура правам, а уствари нема веза... тоа само ради жешкото...:icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom