Форумџии за ручек...

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Драги дами и господа форумџии, следува уште една дудлачка тема со неограничени можности. По обемна дискусија со една наша форумџика со остро око, дојдовме до следниве дефиниции и категоризации.

Форумџика за предјадење (форумџика која би ја направил салата): Претставува девојка на кајгана форумите која во очите на истражувачот има вистински потенцијал за заедничко кршење кујнска маса а директно поттикнато од сексуалниот чин врз истата, кој потоа нема амбиции да се повтори, односно архаично кажано, “форумџика која би ја направил салата“.

Форумџика за главно јадење: Е девојка на кајгана форумите која истражувачот би ја анализирал секојдневно а тоа би се должело исклучиво на целокупниот склоп на форумската личност. Тоа претпоставува дека истражувачот ќе претпочита форумџиката да има одреден форумски стаж преку кој научникот ќе го формира својот став. Или, вистинско главно јадење, кое со задоволство би го конзумирал секојдневно.

Десерт (или “колаче“ форумџика): Претставува девојка која сепак не би ја сврстил во ниту едно од горенаведните но заслужува да се навлезе длабоко во неа и во нејзините слатки вкусови бидејќи ниту заситува како главно јадење, ниту ги има корисните состојки на салатата.

Секако, овие дефиниции се варијабилни и дискутабилни во зависност од вкусот и гурманството на конзументот односно стручно наречениот истражувач или научник. Дефиницијата за “форумџија“ ја поистоветувам со женската варијанта на зборот, па истото важи и за женските истражувачи.

А да, речиси и ќе заборавев... сите ние добро ги познаваме членовите и членките на форумот, кои во кои категории би ги сврстиле?! :vozbud:

Let the doodling begin!!!! :)

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Пост форумџика.

Има лоша крвна слика - двојно поголем број на леукоцити од нормалното, тројно поголема килажа од нормалното, кал под нокти, лоша коса, мора да е циник, да мрази се живо на светов, особено во нашата држава. И да паднеш во најголемо искушение, па дури и во 6та недела од пост... сепак ќе го направиш она вистинското...

Ќе ја пуштиш да коментира во галерија, а ти ќе одиш да јадеш двопек.

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Ок, ај ја да го скршам мразот .. :)))

Значи, за предјадење би ја зел крејзи ин лав, за главно јадење скулгрл, и за десерт лејди сатори. :back:

Wooooot, очекувам црвенки од горенаведениве, у најскоро можно време. :wink:

Барем сум искрен. xD

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
За предјадење би ја зел Drama queen , како главно јадење Cucence а за десерт би Foxy`BuTTerFLY

А ти виктор ? .... како основач на темава требаше ти да кршиш мраз :)

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
Ај и ја ке кажам не можам да кријам џабе.....
За предјадење-Bon--Jovi-- за ручек исто така --Bon--Jovi--и за дестерт исто --Bon--Jovi--

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
За предјадење би ја зел Drama queen , како главно јадење Cucence а за десерт би Foxy`BuTTerFLY

А ти виктор ? .... како основач на темава требаше ти да кршиш мраз :)
Мењам десењрт ..... rossonerka би ми дошла одлично :)

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Предјадење - DarkWalker
Главно јадење - маарко
Десерт - гладиус

Вака? :kesa:

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Предјадење: Маарко
Јадење:Димче Ј
Десерт: Дарквокер

:pipi:

:kesa:

В

Вори

Гостин
Предјадење Бон Џови
Јадење Кит-Катче
Десерт Дип Прпл!

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Предјадење: Јове_бт :drk:
Главно јадење: Фантом :smir:
Десерт: на диета сум, така да, може наместо десерт да си земам по малку од предјадењето и главното јадење...:pipi:

Член од
13 декември 2008
Мислења
449
Поени од реакции
16
прејадење-скул грл
главно јадење-росониерка
десерт-бон џови(не ја познавам ама мислам дека е многу секси)

CueBaLL

Schizophrenic
Член од
7 декември 2008
Мислења
1.137
Поени од реакции
34
predjadenje- maca mk
glavno- dajana
desert- pcelka....

*pumpkin*