Дали има најголемо деколте .. не биди до толку безобразенИ ја прашаја не знам кој гледаше во гафови дали мислела оти ги имала најголемите цицки......![]()
А шо не е срамота да ја прашаш такво прашање а срамота е да кажиш цицки наместо деколте... битна е суштината а како се изразувам не е битноДали има најголемо деколте .. не биди до толку безобразен![]()
Хахахах извини не видов моја грешка за болдирановоА шо не е срамота да ја прашаш такво прашање а срамота е да кажиш цицки наместо деколте... битна е суштината а како се изразувам не е битно
Бај да веј, женско сум, научете ме како шо научивте скопјаница дека е машко![]()
е ај изговори го така де....ќе одам на фРРРРРРРизер или се слуша фЛЛЛЛЛЛизер."Фризурата на Благица"![]()
Ти кажувам оти не си прв, тројца ме помислија досега дека сум мажјак.....Хахахах извини не видов моја грешка за болдирановоСе зафркавав јас не сваќај го до толку ти пак ... кај нас нема ни еден асолен новинар па незнаат што да прашуваат и мора глупости да прашуваат .
Па да ти кажам право ретки се женските на форумов , според мене , а и имаш одбрано јузернејм перез9 се чудев дали е фудбалер или со друг вид на спорт се занимава , ама ич пак не видов дека си женско. Доста е офтопик на темава според менеТи кажувам оти не си прв, тројца ме помислија досега дека сум мажјак.....
Па да ти кажам право ретки се женските на форумов , според мене , а и имаш одбрано јузернејм перез9 се чудев дали е фудбалер или со друг вид на спорт се занимава , ама ич пак не видов дека си женско. Доста е офтопик на темава според мене![]()
Да не си пијана малце или гладна како што лапаш букви вака ..Моментално пејт на анал 5 со друга фризура....