Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Imam Nokia N97 Se beshe Ok funkcionirashe kako so treba i odednash pocna da blokira go uklucuvash telefonot raboti i posle neko vreme blokira touch screenot i totalno ne mozesh nikade da vlezesh ...ako ima nekoe caare pisete :)

Колку ќе ме чини замена на дисплеј за Самсунг Д900?

RPL ти рекле сигурно, Phone start-up failed ти пишува? се средува ама чини околу 25 еури
За 25 евра ги правите или пушташ патка на форум? :)
имам една 5530, ако ја средите за 25еур + ќе ве частам една пица :)

Realy? :)
We talk about Sim Lock problem, corumpted 120pm, imei 12345610654321 and other CRT RPL problems? :D
nice...

Не знам баш за кај е прашањето али ај се надевам ке се најде некој да одговори
Wi-Fi од телефонот не сака да се конектира на мрежата дома. Пишува: Се здобива со ИП-адреса и ништо понатаму. Си стои така цело време.
П.с. Лозинката точно ја ставам
П.п.с. Сум се конектирал на други мрежи, значи работи ви-фито.

Чаре?

Не знам баш за кај е прашањето али ај се надевам ке се најде некој да одговори
Wi-Fi од телефонот не сака да се конектира на мрежата дома. Пишува: Се здобива со ИП-адреса и ништо понатаму. Си стои така цело време.
П.с. Лозинката точно ја ставам
П.п.с. Сум се конектирал на други мрежи, значи работи ви-фито.

Чаре?
Значи рутерот не е компатибилен, пробај без заштита. Некои рутери имаат малце поразлична енкрипција/заштита -.- и не сакаат со сите уреди да споделат интернет/мрежа

Без да се види ни ванѓа не помага
Знам дека е цркнато нешто :) но најчесто што би можело да го предизвика тоа кај оваа моторола, доколку се разбираш да ми посочиш нешто :) за да знам дали е можно да се направи или уште сега да го удрам од земја :) зошто ако е некој дел што е многу скап или тешко се наоѓа џабе е не се исплати да се вложува во телефонов за тоа прашувам

За Sony Ericsson w100 (Spiro) unlock да не знае некој како да направам или да барам код од VIP ?

имам андроид уред х10 не се полни,не е до полначот пробав со неколку ама јок не ја бива...чаре? и пари за сервис се разбира колку би ме чинело,од Битола сум ако имате некој одма одам фала!

Дали може да се стави Андроид оп на Samsung S8000 Jet бидјеќи гледеам на видеово се си е ок.

И дали ако ја зафркнам работата има начин да го вратам претходниот оп, ако може линк за тоа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom