Bodhidharma
- Член од
- 17 септември 2011
- Мислења
- 10.783
- Поени од реакции
- 15.400
На времето добра свиња се рачунала онаа со повеќе маст...сепак се вртиме у круг.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa i imeto i e prasetoНа времето добра свиња се рачунала онаа со повеќе маст...сепак се вртиме у круг.
Одма ќе се поправам,еве уште сегаЕпа сега... Слабо правиш follow back. Еве јас одамна те заследив а како што помнам ти мене не, ваљда пошто сум за Барса.![]()
Добар дечко си ти, еден од ретките кои се за Барса 
Ти свинско јадеш?Pa i imeto i e praseto
Ama vidi go ti usledor na arapkinji se pali hwhehe
Na pocetok sea na srnecko i tigrestoТи свинско јадеш?
Чола, зошто ме игнорираш?Одма ќе се поправам,еве уште сегаДобар дечко си ти, еден од ретките кои се за Барса
![]()
Не разбирам арапски, амаНа времето добра свиња се рачунала онаа со повеќе маст...сепак се вртиме у круг.
А тоа ли било модар патлиџан, се чудев ко ќе ми искоментира некоја со таков зеленчук.....модарчук беНе разбирам арапски, ама
ми кажаа се што треба да знам.![]()

А тоа ли било модар патлиџан, се чудев ко ќе ми искоментира некоја со таков зеленчук.....модарчук бе![]()
More ovaa ako pocne da te java kako poniда тоа значи, посебно ќе пазиш некоја и овие ако ти ги прати![]()
![]()
![]()
посебно ако е некоја вака ко арапкињава ќе те умри во работа, има да навежбаш jawline бетер од јаболка јадење.
Дали знаете како да "земам" username што веќе е зафатено од некој а тој некој не сака да ми го "даде"?
Ваљда да ги истепаш, или да го почастеш. Другојаче не гледам.Дали знаете како да "земам" username што веќе е зафатено од некој а тој некој не сака да ми го "даде"?