- Член од
- 19 септември 2009
- Мислења
- 5.081
- Поени од реакции
- 4.932
Значи имам сретнато овде повеќе што навиваат за Германија или Италија во фудбал, значи тие се германомани или италофили или што уште не, или еве пример имаше случај дваица навивачи на Партизан од андалузија( значи шпанија) слушнале дека партизан имал добра атмосфера на кошарка и се летнале во Београд, и после тој меч останале навивачи на Партизан и секое слободно време за утакмица се во Београд, а родени Шпанци немаат врска со Србија или некое потекло... и тие ли се Србомани или неам појма што!!!...а и да, и комплекси шта раде, раде ...имам еден познаник комшија ми е кога ке Македонија ке ја тепа Србија се понаша како лудак во било кој спорт, инаку кур го боли и за спортот и за све остало слично, нему му е важно само Србија да се тепа...тоа не се комплекси?, а во ниту еден муабет неспомнал Србомани или некои такви слични срања, има спомнато демек му се скурчило тоа што цело време ние Србите сме замарале со спорт!!!кој може да го негира тоа дека србија има врвни достигнувања во спортот ? никој тоа не го може си има црно на бело они се јаки спортисти имаат успеси во многу спортови , ама што нас од макеоднија не боли стапот за нив бе човек ? јас сакав данска да победат заради србоманите којшто не ги поднесувам (не е нивна кривица тоа добро ама пак..) мене лично за србите ко срби ми е гајле сакале победуваат сакале не победуваат што сакаат нека праат за нив сигурно нема да се радувам а уште помалце па да се радувам ко моја земја да е(како некој "србомани") капиш ? немој мн да се филмаш дека комплекси биле у прашање -.-