Филм кој го ОБОЖАВАТЕ?

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
Armagedon

Stvarno e od 98 ama koj go nema gledano odma do videoteka...filmot e nesto neverojatno!

Член од
23 јануари 2005
Мислења
401
Поени од реакции
1
Филм за почитување

head напиша:
Само еден ден,или денот на м`рморецот сеедно :!: Еј па филмот не е за ежење,туку кога ид а го гледам се подмочувам од смеење :eek:smeh: па ткви сцени нема шанса да те остават рамнодушен....еј кога типот не можеше ни да се самоубие...а башка секое сабајле иста песна:"Put your little hand on mine..." :zid: ЗАКОН ФИЛМ ДЕФИНИТИВНО
Филмот е за респект. Шема. Добра идеа и филозофија со многу хумор кул.:aplauz:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
Jay and the Silent Bob strikes BACK!!!!!!!!
ретко позитивен филм.

Pasha

Сомнително Лице
Член од
17 април 2005
Мислења
157
Поени од реакции
2
mislam da se razberime :) najzakon film , sum go gledal bukvalno 100 pati i ushte da go gledam nema da mi se zdosadi. XxX

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
паша, ама ти не си нешто многу по мислењето а?

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
SeaGull напиша:
divine ... doooooooooobar, dooooooobar. a vidis, ne mi e gledan mnogu odamna ...
И мене исто ... убаво што се потсетив и сама, мора да си го освежам, и така све некои веќе гледани филмови гледам во последно време:)

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.954
Поени од реакции
2.230
Cronicles Of Riddick, е многу јак филм особено во затворот и Вин Дизел е мајстор за вакви улоги.

Член од
10 јуни 2005
Мислења
3.399
Поени од реакции
19
сите од Тери Гилијам и Дејвид Линч
Страв и трепет во Лас Вегас, Потрага по светиот Грал, Мулхоланд Драјв, Изгубениот Автопат

sinook

Rock 'n' Roll
Член од
26 февруари 2005
Мислења
218
Поени од реакции
2
Страв и трепет во Лас Вегас, Потрага по светиот Грал, Мулхоланд Драјв, Изгубениот Автопат[/QUOTE]

Добар избор..

H

HCL

Гостин
Matrix(1,2,3),Sin City,Rules of Attraction,The Shadow,The Fifth Element,Kung Fu Hustle,Сите филмови на Monty Python,Evil Dead(1,2,3),Сите филмови на Тарантино,Сите филмови на Akira Kurosawa...

Kajgana Shop

На врв Bottom