Knoppix
El Patrón
- Член од
- 16 април 2012
- Мислења
- 723
- Поени од реакции
- 1.908
definitivno ljubov i kazna, mnogu glupo zavrsi na kraj
definitivno ljubov i kazna, mnogu glupo zavrsi na kraj
Читав позитивни критики на Guardian и CKM (да, супер рецензии имаат, кратки ама добри) и баш сега планирав да го гледам. Вака ме стави во мисла.God Bless America
Мразам хејтери. Поготово овие во филмов. Никаква приказна, никаков дијалог со смисла. Рандом хејтерски линии набутани во сценарио.
Фајкла, V for Vendetta... се добри хејтерски филмови, ама ова срањево за нигде. Направено за хејтери како оние од 9gag
Субјективен е мојот хејт. Филмов хејта општество, фејкери, младина со испрани мозоци, медиуми... ама хејта на многу плиток начин. Како некој најнормален човек дојден од улица да си кажува што му смета во светов, сценариото е за нигде. Приказна нема, нема ни некој plot twist. Актерката е bangable. Гледај го, ама според мене ги добива тие позитивни критики зошто многу се пронаоаѓаат во ликовитеЧитав позитивни критики на Guardian и CKM (да, супер рецензии имаат, кратки ама добри) и баш сега планирав да го гледам. Вака ме стави во мисла.
Сега го гледав и ептен си во право, а очекував повеќе. Наместо да ја искористи интересната премиса, колку и да е клише, филмот уствари делуваше изгубено. Ептен просто, само нафрлано насилство, хејтање на Америка, девојка-таргет-група-педофили и толку. Никаква содржина, никаква глума, дијалози бетер од Gossip Girl. Плус и не знам што жанр е. Црна комедија не е бидејќи ниту еден момент не ми беше смешен. И трилер не е бидејќи е прост и наивен. Едно е сигурно, дека е жанр: катастрофа. IMDb ептен забегал со оцената 7.4. Јас би му дал 2.Субјективен е мојот хејт. Филмов хејта општество, фејкери, младина со испрани мозоци, медиуми... ама хејта на многу плиток начин. Како некој најнормален човек дојден од улица да си кажува што му смета во светов, сценариото е за нигде. Приказна нема, нема ни некој plot twist. Актерката е bangable. Гледај го, ама според мене ги добива тие позитивни критики зошто многу се пронаоаѓаат во ликовите
„OMG YES! I TOO AM NOT LIKE THE OTHERS. I hate those justin bieber mofos. I AM MUCH SMARTER THEN THEM OMG I HATE SOCIETY AND IM COOL“
А обично интелектуалната маса се и хејтери, па секако дека филмов ќе добие позитивни критики