Филм којшто негативно ве изненадил

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
God Bless America
Мразам хејтери. Поготово овие во филмов. Никаква приказна, никаков дијалог со смисла. Рандом хејтерски линии набутани во сценарио.
Фајкла, V for Vendetta... се добри хејтерски филмови, ама ова срањево за нигде. Направено за хејтери како оние од 9gag
Читав позитивни критики на Guardian и CKM (да, супер рецензии имаат, кратки ама добри) и баш сега планирав да го гледам. Вака ме стави во мисла.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Читав позитивни критики на Guardian и CKM (да, супер рецензии имаат, кратки ама добри) и баш сега планирав да го гледам. Вака ме стави во мисла.
Субјективен е мојот хејт. Филмов хејта општество, фејкери, младина со испрани мозоци, медиуми... ама хејта на многу плиток начин. Како некој најнормален човек дојден од улица да си кажува што му смета во светов, сценариото е за нигде. Приказна нема, нема ни некој plot twist. Актерката е bangable. Гледај го, ама според мене ги добива тие позитивни критики зошто многу се пронаоаѓаат во ликовите
„OMG YES! I TOO AM NOT LIKE THE OTHERS. I hate those justin bieber mofos. I AM MUCH SMARTER THEN THEM OMG I HATE SOCIETY AND IM COOL“
А обично интелектуалната маса се и хејтери, па секако дека филмов ќе добие позитивни критики

• Ми се допаѓа
Reactions: VLJ

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Субјективен е мојот хејт. Филмов хејта општество, фејкери, младина со испрани мозоци, медиуми... ама хејта на многу плиток начин. Како некој најнормален човек дојден од улица да си кажува што му смета во светов, сценариото е за нигде. Приказна нема, нема ни некој plot twist. Актерката е bangable. Гледај го, ама според мене ги добива тие позитивни критики зошто многу се пронаоаѓаат во ликовите
„OMG YES! I TOO AM NOT LIKE THE OTHERS. I hate those justin bieber mofos. I AM MUCH SMARTER THEN THEM OMG I HATE SOCIETY AND IM COOL“
А обично интелектуалната маса се и хејтери, па секако дека филмов ќе добие позитивни критики
Сега го гледав и ептен си во право, а очекував повеќе. Наместо да ја искористи интересната премиса, колку и да е клише, филмот уствари делуваше изгубено. Ептен просто, само нафрлано насилство, хејтање на Америка, девојка-таргет-група-педофили и толку. Никаква содржина, никаква глума, дијалози бетер од Gossip Girl. Плус и не знам што жанр е. Црна комедија не е бидејќи ниту еден момент не ми беше смешен. И трилер не е бидејќи е прост и наивен. Едно е сигурно, дека е жанр: катастрофа. IMDb ептен забегал со оцената 7.4. Јас би му дал 2.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Drag Me To Hell :tapp::facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom