filmos.org filmovitica.com го имаше на некој од овие за симињањеТорент за јузни ветар некој? најдов само еден со бугарско аудио NO WAY!
filmos.org filmovitica.com го имаше на некој од овие за симињањеТорент за јузни ветар некој? најдов само еден со бугарско аудио NO WAY!
Jas.Го гледаше некој ROMA?
И јас. Исто, ми се допадна, ама по целиот тој хајп, очекував многу повеќе. Инаку - Куарон е во прашање, и по се она што претходно имам гледано од него, не очекував ваков филм, што не значи дека е лошо, само имав поинакви и поголеми очекувања, тоа е се.Го гледаше некој ROMA?
film od 2018/9 ne ti se dopadnal?Bird Box и A Quiet Place се генерално глупи филмови... џабе хајпнати срања.
Why? Образложи, please. Кај беше пресвртницата?burning mozese da mi bide top 10 u zadnji 10 god ama... propadna, a kolku potencijal
izvini zlate i mylo
Верувај, не е до мене... до филмовите еfilm od 2018/9 ne ti se dopadnal?
im floored
:p
Why? Образложи, please. Кај беше пресвртницата?
Мене ми е фаворит за Оскар за странски, иако знам дека невозможно е да ги победи Cold War и Roma.
Cold War искочи прв од трите. Ти пуштам линк во порака.Cold war uste go nemam gledano, ako iskoci umeguvreme
Vaka po kazuvanjevo deluva na moj stil m?Jas.
Mene mi se dopadna. Preminuva vo dozivljaj, iskustvo... Predobra kamerata, esnostavno me vpi. Pocuvstvuvav nervoza, anksioznost, srekja, socuvstvo... t.e me natera da pocuvstvuvam nesto bez da kaze mnogu duri nekad biduvajkj premnogu art nastetuvajki si sam sebe. Za mene eden od podobrite godinava. Maka mi e sto ne go gledav na platno, a go gledav retardiraniot star is born.
На моменти потсетуваше на артикулиран Маликов филм.Vaka po kazuvanjevo deluva na moj stil m?
ne, premnogu struktura imaseVaka po kazuvanjevo deluva na moj stil m?