Филмови од нашите телевизии :)

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
@illumious еве ти кажаа. Old Yeller, го утепуваа од давање на Телма, секој ден.

Old Yeller? Ама тука кучето се бори со мечка и после едно од децата ќе го упука за да му ги скрати маките.. така мислам.

Да да така нешто беше, прво ќе го нападнат диви свињи па на крај ќе се бори со волк и ќе добие беснило, на крај постариот брат ќе го рокне со пушка.. (y)

Сите ги имам над 50пати гледано.Незнам дали треба посебно за секој филм коментар ама сепак мислам дека не треба МТВ ,покојни А1, Телма ,Сител го дрвеја со овие филмови секој викенд ПРЕМИЕРНО.На овие ќе ги додадам Рамбо свите делови, Терминатор 2ката посебно,со Ван Дам онај на брат му кога му ја кршат кичмата, Џим Кери со Аце Вентура, Кабловецот,Шоуто на Труман, Јас самиот јас и Ирена.
Па одиме со Кармагедон, Годзила, Џурасик Парк, Гладијатор....И имаше еден ептен досаден на кој не ми текнува името, се возат 4,5 души со скејборди низ град нешо као музички беше, такоџе и тој со волшебниот џус каде батето ќе поместува фустанчиња и прслучиња.Овие беа загарантирани на МТВ во сабота напладне.
Ги има уште али во 10 мин што го размрдав мозоков на назат тоа ми текна.:)

Old Yeller? Ама тука кучето се бори со мечка и после едно од децата ќе го упука за да му ги скрати маките.. така мислам.

Но,кучето се бори и со диви свињи за да го спаси детето и во борбата се инфицира со беснило.И после детето го убива за да му ги скрати маките:)

Заборавив... Семејните вредности на Адамсови на Телма што даваа и Ричард Рич :)

Иако не е тема,сепак Крис Фарли беше одличен комедијант.А филмовиве ги имам гледано најмалку по десетина пати,ги вртеа доста често на Телма и секогаш се имам смеено како да ги гледам првпат.

Првото место на илјада репризи го држи убедливо. http://www.imdb.com/title/tt0104701/

MV5BMjA3OTA2NTQ2N15BMl5BanBnXkFtZTcwMTA2MjgyMQ@@._V1_.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom