Филмови во друштво на партнерот

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Kaко може да ви се свиѓа The notebook?!

Knocked up е прилично добар и реален за разлика од оние налик на шпански серии жалопојки/среќопојки.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.114
Kaко може да ви се свиѓа The notebook?!

Knocked up е прилично добар и реален за разлика од оние налик на шпански серии жалопојки/среќопојки.
Не е интересно кога ќе си прочиташ старо мислење..? :)

Ми беше океј како филм, ама никако не ми е за друштво (ако правиме збор за партнери/ки де).
А Knocked Up е комичен, и не се споредува со овој. А за со друштво, не би можел да проценам..

Со друштво хорори и мистерии имам неколку гледано. И океј е жанрот за таква атмосфера.
Со женска последен го гледав Life as We Know It. И искрено заспав.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.437
Више есапам кога сум со цура да сме у позитивен дух (иако некад crying makes a person so horny afterwards) па препоручуем нешо романс - комедии као

Serendipity
Notting hill
Love actually
Must love dogs
My best friend`s girl

Добро де, и понекоја со солзи

Pearl harbour
A walk to remember/Love story
City of angels.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Не е интересно кога ќе си прочиташ старо мислење..? :)

Ми беше океј како филм, ама никако не ми е за друштво (ако правиме збор за партнери/ки де).
А Knocked Up е комичен, и не се споредува со овој. А за со друштво, не би можел да проценам..

Со друштво хорори и мистерии имам неколку гледано. И океј е жанрот за таква атмосфера.
Со женска последен го гледав Life as We Know It. И искрено заспав.
Не можеш да процениш ти? :/
Него, The fountain е masterpiece што може да се гледа и во вакво друштво, исто така и Mr Nobody.

Може да биде заебано ако избирате класични романтични филмови каде тоа е единственото нешто околу кое се базира филмот, женската може да очекува после и од вас да бидете убав и слаткоречив како глумецот :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.114
Не можеш да процениш ти? :/
Него, The fountain е masterpiece што може да се гледа и во вакво друштво, исто така и Mr Nobody.

Може да биде заебано ако избирате класични романтични филмови каде тоа е единственото нешто околу кое се базира филмот, женската може да очекува после и од вас да бидете убав и слаткоречив како глумецот :)
Сарказам? Или мене не ми е во ред детекторов? :) Да разграничиме поими, друштво со женска, повеќе парови или другари/другарки? Knocked Up ми има оставен доста позитивни импресии, исто би било во интимна атмосфера со девојка ваљда. А со други не верувам, дека ќе изгледа како досаден хумор. И како бе Mr. Nobody со друштво, вакви филмови ако не се за само, кои се? На почетокот имам враќано за да не испаднам од приказната, а да имаш женска или друго друштво да замара, да поставува прашања да паузира и слично, отиде цел филм и поента.

Инаку последен со друштво, не со женска ми беше Српски Филм. Фаците не девојките им беа прајслес и не жалам што го гледав втор пат. :D Инаку повеќе се смеам со друштво пример на Big Bang oтколку сам, ова проверено. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom