- Член од
- 6 април 2020
- Мислења
- 8
- Поени од реакции
- 5
latex
да дојдам со rovusot да ти поминаамНекое разбацано мушко добро да ми ги изриба теписите и да ми ги светне подовите дома.![]()
Се плашаш дека тоа си бара сирова физичка сила без никакви помагала.да дојдам со rovusot да ти поминаам
ко ќе каже некој вака Боооо, одма знам дека доаѓа од најлошото нескопје, а тоа е Битола. Гарант.Боооо спамирање, во сите теми исто![]()
bez pomagala ne biva nistoСе плашаш дека тоа си бара сирова физичка сила без никакви помагала.
ja bi sakal i bi mozel toa da napravamНекое разбацано мушко добро да ми ги изриба теписите и да ми ги светне подовите дома.![]()
Дали го исполнуваш најбитниот предуслов т.е. дали си разбацан?ja bi sakal i bi mozel toa da napravam
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
daaaДали го исполнуваш најбитниот предуслов т.е. дали си разбацан?
Хм, честитки тогаш, тукушто ги помина елиминациите и влезе во најтесниот круг на кандидати! За резултатите ќе бидеш известен благовремено.daaa
tuka sum ja ve cekam spremen sum da bidam ispod vasa uslugaХм, честитки тогаш, тукушто ги помина елиминациите и влезе во најтесниот круг на кандидати! За резултатите ќе бидеш известен благовремено.
Ја би дошол, ама ако заедно работиме...Некое разбацано мушко добро да ми ги изриба теписите и да ми ги светне подовите дома.![]()
Ми се свиѓа како размислуваш.tuka sum ja ve cekam spremen sum da bidam ispod vasa usluga
Полека, има работа за сите.Ја би дошол, ама ако заедно работиме...
Можи да почниме от кујната, дневната па на крај да го истресиме душекот у спалната.
bezplatno sve samo da bidam ispod vasa usluga ne vi menuvam zborМи се свиѓа како размислуваш.
Автоматски споено мислење:
Полека, има работа за сите.![]()
Може јас да Ви ги чистам штиклите, патиките, чизмите...сите обувки.Ми се свиѓа како размислуваш.
Автоматски споено мислење:
Полека, има работа за сите.![]()