alek.soad напиша:moze nekoj sovet kako da ja uredam sobata, inaku spored kineski horoskop sum zajak i mislam deka elementot e drvo. fala
Кажи ми датум на раѓање и година секако И може онака отприлика да ти кажам некои основни правила што каде, како :smir:alek.soad напиша:moze nekoj sovet kako da ja uredam sobata, inaku spored kineski horoskop sum zajak i mislam deka elementot e drvo. fala
17. 04. 1987glufce напиша:Кажи ми датум на раѓање и година секако И може онака отприлика да ти кажам некои основни правила што каде, како :smir:
Провери ППalek.soad напиша:17. 04. 1987
Лично на мене ми е интересно, плус тоа не е којзнае каква филозофија, само некои правила што како каде...duffy_f напиша:Искрено ова со фенг-шуи ми изгледа повеќе како помодарство или јас не се разбирам доволно во тоа.Сепак мислам дека ние сме две различни цивилизации кои имаат различни карактеристики па не знам како би се усогласиле стиловите на живот.Плус знаеле ли бабите наши како да ги наместат работите во домот.Им требал ли фенг-шуи за да добијат хармонија во него?
П.С:А глуфче дали би можело да ми кажеш кој знак сум според овој хороскоп и кој елемент или како уште се смета таму?Јас сум многу малку упатена па би сакала да знам нешто повеќе
ај и на мене.glufce напиша:Кажи ми датум на раѓање и година секако И може онака отприлика да ти кажам некои основни правила што каде, како :smir:
Ја малце доцнам... ама евеduffy_f напиша:23.05.1985
Фала ти:helou:
Еве и на тебеigor4o100 напиша:ај и на мене.
јас сум роден на 08.09.1991