Ф
Фил Ајви
Гостин
i od Pisek Nikolinaova mala mi e podobra od Sev3rina
i od Pisek Nikolinaova mala mi e podobra od Sev3rina
А зошто во иста реченица Надица ја нарекуваш пеачка еднаш, и велиш дека пее два пати? :pos2: :tv:И каква пеачка е ова?Најпрво требало да научи како треба пред камера,па после да почне да пее.И ко на нос да пее
Ги заборавив наводниците извини:pos2:Сеа ќе изменамА зошто во иста реченица Надица ја нарекуваш пеачка еднаш, и велиш дека пее два пати? :pos2: :tv:
Песнава ја тргнале а?
Нема шанси да се види?
Немој така, не смее да го тргнат. Ако го тргнат што ќе праат, кого ќе заебаваат овие форумџииве.еј стварно го нема
никој не го симна дур го имаше?
џену има решение за сеПо оној на Драганче од Лескоец, на улиците низ Охрид се сними уште еден висококвалитетен спот.
ТУКА
Омилени моменти:
1:27, баш фатална девојка
2:23, тоа „Ајде бегај“.. уф, најхардкор шмизлите од ЈБТ можат да и` подзавидат.
Да де, да не беше Џену што ќе прајвте два дена?џену има решение за се
Ај пронајди ја овде Се смеев пола сат кога ја најдов каде билаДруг кома момент - кога на почеток ја даваат од далеку помеѓу луѓето :pos2: Дури по којзнае кое гледање на видеово приметив дека всушност таа е меѓу нив.
па мора да постојат вакви...ако не постојат чек дис аут ќе биде празноДа де, да не беше Џену што ќе прајвте два дена?
То и мене ми е муабетот, сејте само на форум и смејте се. И вардете ко ќе излезите надвор да не се сопните на некоја палма....упс, или банана беше? Ајт и онака нема врска...па мора да постојат вакви...ако не постојат чек дис аут ќе биде празно
Ај пронајди ја овде Се смеев пола сат кога ја најдов каде била
НАЈЗУБЕР ЗА 2009Ај пронајди ја овде Се смеев пола сат кога ја најдов каде била
Браво за зачувувањето на ова вајарско и ремек дело.
^