Фармерки vs. сукња

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Шабански ми е да се палам на минич, пристојни фармерче, панталонче whateva најпривлечно ми је. Да не се сфатиме погрешно и сукњиче некое понекад не е на одмет. :)

*Шабан сум и ја понекад, јебешга. :nesum:

Член од
30 април 2009
Мислења
790
Поени од реакции
38
Некој фармерки каде да покаќуват размерот на женското газе некако ми со посекси................:tapp::toe:

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Јас сум за Фармерки. Ќе направам и споредба :) (сукња & високи штикли) или (тесни фармерки & високи штикли)... Секако, втората комбинација е подобра, според мене :wink:

Член од
20 август 2010
Мислења
149
Поени од реакции
16
Носам и тоа и тоа, зависи од ситуација...на пример, сигурно на факс нема да облечам минич, но може да облечам подолга сукњичка под коленици.

T

Tetro

Гостин
Жена е попривлечна во класични пантолони, не фармерка. Ако сакаш без слекување да и го закачиш, може и под фустан.

Член од
10 август 2010
Мислења
183
Поени од реакции
7
Фармерки дефинитивно!!! Сукни носам поретко и тоа навечер на излегување или пак на некои веселби и прослави.

Член од
22 ноември 2009
Мислења
644
Поени од реакции
156
повеќе преферирам девојки во сукни, туники, фустанчина.... јебеш га да се знае кој е машкото а кој женското во врската

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Преферирам женско во тесни фармерки

Член од
10 август 2010
Мислења
183
Поени од реакции
7
повеќе преферирам девојки во сукни, туники, фустанчина.... јебеш га да се знае кој е машкото а кој женското во врската
а ако двајцата се во фармерки нема да познаеш :icon_bigg

Koko Roko

Oh Mr. Topper!!!!!!
Член од
21 јуни 2010
Мислења
623
Поени од реакции
563

Многу ретко гледам девојки со некои вакви долги сукњи, а баш ми се допаѓа :(

Attachments

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Стално сум у фармерки!Сукна сум облечела 2-3 пати у живото.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Jas kako mashko ke kazham : Sakam farmerki da si nosi devojche , a za odenje po kako da gi recham "VAZHNI"vecheri .. suknja :D

Член од
28 јули 2010
Мислења
179
Поени од реакции
49
Фармерки дефинитвно, класика се, погодни за секоја пригода. Добро не басш за секоја , ама во повеќето случаи :)

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
Фармерки најчесто или пошироки пантолони во нив се осеќам најубо ... сепак зависит од расположение и момент, кај одам шо одам ... знам и за сукња или летно фустанче. :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom