Фан клуб:Црвена Звезда

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.641
Поени од реакции
1.239
Па кога вас другиве ве нема, а овие лечат комплекси, мора некој да ја одржава темава :P :D

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ајде тогаш, денес во салата „Градски парк“ во Скопје се одигра пријателски натпревар со КК Работнички по повод 65 години постоење.

Звезда издвои победа и цело време го диктираше темпото, имаше и присуство од 250 Делии.

Со повреда се здоби Васиќ при обид да забие :P

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.641
Поени од реакции
1.239
Пораз од стокава у финале.

Јебигa, не игра само одбраната кошарка, мора да игра и нападот. И ние и они игравме одлична одбрана, али за разлика од нив, ние игравме очаен напад. Никаква идеја, никаква поврзаност, глупи фаули у напад, плус индиспонираноста на клучните играчи (Милутиновиќ, Томас, П. Поповиќ и Б. Поповиќ), едино Илиќ не држеше колку-толку. Ипак, не може да им се замери на борбеност, али јебига многу од нив немаат играно вакви утакмици и им фали искуство.

Евидентно е дека ни фали уште еден плеј покрај Цвеле и Поповиќ, затоа што Човиќ не е ни за БКК Раднички, а Вук е повреден. Плус ни фали еден центар прав (додуша прав центар ни фали одамна) од 220 цм и 150 кг.

Се на се, се гледа дека има напредок, само фалат уште неколку добри играчи (бар тројца) плус Кари на чело и ја сум спокоен :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ми е гајле. Пак се докажа дека Звезда се сака и кога губи и кога веќе деценија ја нема у баскет! Цело време губиме и пак само Делије се слушаат!
Љубав је кад Партизан све освоји а ја волим Звезду још више!

На паркет пораз, на трибина силување :)

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Со навивањето сум презадоволен. Ги надјачавме целосно.
Имаше и десет души од Куманово, верувам дека ја видовте заставата “Куманово“.

Со играта не сум многу задоволен. Додуше имавме добра одбрана, али во напад целосно неинвентивно и некако на сила. Но времето работи за овој тим и под палката на стручњакот Кари верувам дека ќе има подобри времиња за овој клуб.

Член од
7 октомври 2009
Мислења
310
Поени од реакции
151
Со навивањето сум презадоволен. Ги надјачавме целосно.
Имаше и десет души од Куманово, верувам дека ја видовте заставата “Куманово“.

Со играта не сум многу задоволен. Додуше имавме добра одбрана, али во напад целосно неинвентивно и некако на сила. Но времето работи за овој тим и под палката на стручњакот Кари верувам дека ќе има подобри времиња за овој клуб.
http://www.ultras.gr/multi/data/media/95/xalaraek7.jpg
на оваја застава мислиш ? да да, боде очи и у сред грчка. сепак пријателството пред све. него ве декларираја као фанои на ЦЗ од фиром или од скопје ?

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Како прво, момциве што ја носат заставата углавном се Срби.
Како второ, мене сите у Београд ме декларираат како “брата из Македоније“.

Знам на што целиш, многупати сум го правел муабетов. За твоја информација, у Куманово живеат голем број на Срби или 50% Македонци, 50% Срби по потекло и не гледам зошто не би ја сакале и Србија покрај Македонија. Емотивната приврзаност кон Србија не ја исклучува емотивната приврзаност кон Македонија.;)

Член од
19 декември 2010
Мислења
246
Поени од реакции
296

Знам на што целиш, многупати сум го правел муабетов. За твоја информација, у Куманово живеат голем број на Срби или 50% Македонци, 50% Срби по потекло и не гледам зошто не би ја сакале и Србија покрај Македонија. Емотивната приврзаност кон Србија не ја исклучува емотивната приврзаност кон Македонија.;)
А, затој ли ви зграде, гараже, мостови у Куманово сте ги ишкртале сас грчки букве, затој што чувствуете приврзаност кон Македонију?Плус, неколко пута сте нападнале чланови на Кумани и деца од македонску националност.Такој се збори низ град.
У Куманово нема 50% Срби.На заѓан попис у 2002 годину бесва 8-10%, а на овј попис што иде ќе бидев још помалко.Некој ако има презиме на иќ незначи дека е Србин.Мој другар е на иќ, ама 90% од фамилију су му Македонци, а не Срби.Такви су 80% од декларирани Срби у Куманово.Овој не е никаква провокација или било што, него само една моја констатација, а и на много други Кумановци.Тачно е тој, свак има право да си навива за кога сака, и никој нема право да му се меша у тој.Поздрав

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
А, затој ли ви зграде, гараже, мостови у Куманово сте ги ишкртале сас грчки букве, затој што чувствуете приврзаност кон Македонију?Плус, неколко пута сте нападнале чланови на Кумани и деца од македонску националност.Такој се збори низ град.
У Куманово нема 50% Срби.На заѓан попис у 2002 годину бесва 8-10%, а на овј попис што иде ќе бидев још помалко.Некој ако има презиме на иќ незначи дека е Србин.Мој другар е на иќ, ама 90% од фамилију су му Македонци, а не Срби.Такви су 80% од декларирани Срби у Куманово.Овој не е никаква провокација или било што, него само една моја констатација, а и на много други Кумановци.Тачно е тој, свак има право да си навива за кога сака, и никој нема право да му се меша у тој.Поздрав
Друже лошо си ме сфатија. Ја мислеше дека има људи кои су 50% Срби, а 50% Македонци по потекло. Пример, татко Македонац, мајка од Србију. Не дека 50% су Срби у Куманово.:)
А попис не е много меродаван, зашто знам људи што су Срби, а су се пишале како Македонци, тој не е ни толко битно.

Тој за пишување сс грчки букве е дело на некое дете сс мало IQ, не мора да значи дека други га оправдуев од групу.

Ја те уверују дека било кој навивач на ЦЗ од Куманово се радуе на спортски успеси на Македонију. :)

Член од
7 октомври 2009
Мислења
310
Поени од реакции
151

Уште колку и да го праа таквите ка тебе овја муабет, единствени сте што имате такво мислење за тоа,и само идете со главата у ѕид. Најлоша чуечка особина е дволичност. Нејќем да глумим овде социолог,демагог, али ако те инресираа фактите можем да навлезем и у тоа зашто дволичноста е НАЈГРДА чуечка особина. Со српско знаме на него име на македонски град , истакнато у центарот на најголемиот непријател на македонската нација. (читај од време пред наша ера, све до ден денеска и у далечна иднина). ТОА Е ЧОВЕКУ ТРОЛИЧНОСТ , не дволичност. Мислим дека свати ја на што целим и колку само ќе ми биде мило ако дел од вас што имате симпатие кон странски клуб, се приземјите малце и размислите дека раскарсницата не е само прав пут, има и лево и десно. А истите тие "македонци" што гордо ја носа таја застава а се радуаа на сваки македонски спортски успех, нека размила дал Куманово треба да биде на сонцето од Кутлеш или на палета од 3 бои.

Kajgana Shop

На врв Bottom