Tiveriopol
Струмичанец
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 1.199
- Поени од реакции
- 959
Tasovski ima dogovor so strumica na 2 + 1 isto kako i Sokolov,znaevme za ponudata so ja imase dobieno od feni i zatoa bese deneska vo strumica na pregovori inaku kakko sto toj samiot mi kaza nema da bega od strumica ako ima pari a i ne moze da bega zasto e pod dogovor a isto taka e isplaten do denar taka da vi potvrduvam deka Tasovski definitivno ke go gledame najmalku uste edna sezona ovde.Inaku vi potvrduvam deka glavna preokupacija na upravata na strumica e doagjaneto na Mirakovski.Za Gocevski znam deka mu se javil Vlaikidis no ovoj mu rekol deka ako ostane vo Makedonija ke igra za feni no ne se znae nisto zatoa sto i toj e mnogu lakom za pari a Strumica ovaa sezona moze da mu ponudi poveke od toa sto go zemase dodeka igrase kaj nas a znam deka i veke mu imaat dostaveno podobra ponuda od feni. Za grne iako mi e omilen igrac mislam deka sigurno ke igra vo mzt ama se moze bez sekogo koj nesaka da bide del od novata strumica.Moe mislenje e deka ako dojde Mirakovski najverojatno Bogoev ke ide u feni zatoa sto ako ostane ke mora da bide rezerva a nie znaeme kolku toj go saka toa.Za sponzorite ke ima pres vo Cetvrtok pa ke doznaete se sto ve interesira.POZZZZZZ