Фан клуб: Струмица

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.199
Поени од реакции
959
Tasovski ima dogovor so strumica na 2 + 1 isto kako i Sokolov,znaevme za ponudata so ja imase dobieno od feni i zatoa bese deneska vo strumica na pregovori inaku kakko sto toj samiot mi kaza nema da bega od strumica ako ima pari a i ne moze da bega zasto e pod dogovor a isto taka e isplaten do denar taka da vi potvrduvam deka Tasovski definitivno ke go gledame najmalku uste edna sezona ovde.Inaku vi potvrduvam deka glavna preokupacija na upravata na strumica e doagjaneto na Mirakovski.Za Gocevski znam deka mu se javil Vlaikidis no ovoj mu rekol deka ako ostane vo Makedonija ke igra za feni no ne se znae nisto zatoa sto i toj e mnogu lakom za pari a Strumica ovaa sezona moze da mu ponudi poveke od toa sto go zemase dodeka igrase kaj nas a znam deka i veke mu imaat dostaveno podobra ponuda od feni. Za grne iako mi e omilen igrac mislam deka sigurno ke igra vo mzt ama se moze bez sekogo koj nesaka da bide del od novata strumica.Moe mislenje e deka ako dojde Mirakovski najverojatno Bogoev ke ide u feni zatoa sto ako ostane ke mora da bide rezerva a nie znaeme kolku toj go saka toa.Za sponzorite ke ima pres vo Cetvrtok pa ke doznaete se sto ve interesira.POZZZZZZ

Член од
9 април 2008
Мислења
49
Поени од реакции
0
Tasovski ima dogovor so strumica na 2 + 1 isto kako i Sokolov,znaevme za ponudata so ja imase dobieno od feni i zatoa bese deneska vo strumica na pregovori inaku kakko sto toj samiot mi kaza nema da bega od strumica ako ima pari a i ne moze da bega zasto e pod dogovor a isto taka e isplaten do denar taka da vi potvrduvam deka Tasovski definitivno ke go gledame najmalku uste edna sezona ovde.Inaku vi potvrduvam deka glavna preokupacija na upravata na strumica e doagjaneto na Mirakovski.Za Gocevski znam deka mu se javil Vlaikidis no ovoj mu rekol deka ako ostane vo Makedonija ke igra za feni no ne se znae nisto zatoa sto i toj e mnogu lakom za pari a Strumica ovaa sezona moze da mu ponudi poveke od toa sto go zemase dodeka igrase kaj nas a znam deka i veke mu imaat dostaveno podobra ponuda od feni. Za grne iako mi e omilen igrac mislam deka sigurno ke igra vo mzt ama se moze bez sekogo koj nesaka da bide del od novata strumica.Moe mislenje e deka ako dojde Mirakovski najverojatno Bogoev ke ide u feni zatoa sto ako ostane ke mora da bide rezerva a nie znaeme kolku toj go saka toa.Za sponzorite ke ima pres vo Cetvrtok pa ke doznaete se sto ve interesira.POZZZZZZ
Da ti kazam malko se glupiras so tie edni isti pak isti mabeti so gi kazuvas i oti pres ke ima u cetvrtok tva site go znaas ako imas nesto novo kazi ta ne moti na tama na tuka-samo glupirate so nekoj raboti kak i nekoj drugi jas veke cela nedel apratam so se pise samo nejka da vlevam i d aostavam komentari oti gledam samo teski bos mabeti pagat daj ne samo seknejte gluposti tuku ako znaas na stvarno nesto kazi i ne on mi kaza so nego pravih mabet sigorno ke ode sigurno ke ostane daj molam ve prestanajte so gluposti oti stvarno veke e dosadno-a moderatorite mislam treba da prezemat nesto za da se iscuste forumo od nekoj nepotrebni postovi oti veke i dosadno stanuva se edni isti raboti da se citat.POZDRAV:salut::salut::toe::toe::tapp:

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.199
Поени од реакции
959
ako ti e dosadno so k.. dremas pred kompjutero cel den.So treba da napraam da zemam da ti nacrtam oti Tasovski ke ostane a drugo nema nisto deneska?????Vi go pisah tava so go znam a ti sakas citi sakas ne nikoj ne te tera na sila aima luge tuka so se zainteresirani so se desava u klubo. E saa jas vi napisah u kratki crti so ke se slucuva i vo narednata nedela i koj mozeda si odat i koj moze da dojdat.Za sponzorot site znaat koj e i ne e interesno da gi povtaram istite postovi

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
А ќе се зимат ли играчи од др земји?? од соседите и сл..??

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.199
Поени од реакции
959
i tie so gi citat mojte postove znaat kolko e tocno a kolko ne

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.199
Поени од реакции
959
sigurno oti ke zimat od lasite mozno e da ostane samo latovic

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
А за спонзор 100% е Лукоил ?? и дали Бучим и Алфа банка ќе се спонзори.. ??

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
А за спонзор 100% е Лукоил ?? и дали Бучим и Алфа банка ќе се спонзори.. ??
Аха, ами слушам и Абрамовиќ и Бил Гејтс да не мешале прсти нешто.. абе пријателе ви немате ниту еден спонзор а ти дури 5 сакаш :tapp:

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Аха, ами слушам и Абрамовиќ и Бил Гејтс да не мешале прсти нешто.. абе пријателе ви немате ниту еден спонзор а ти дури 5 сакаш :tapp:
Абе сеа шо се мешате вие, арно си кажа Famous Last W, најверојатно ќе имаме повеќе нови спонзори, а можно е да биде и еден ама вреден. до четврток за кога е закажана и прес-конференцијата ќе се знаат ного повеќе работи. Како евентуални спонзори се спомнуват, Лукоил, Алфа Банка (со најголеми шанси), Бучим и др. помали фирми.
така да доста провоцираш, абрамовиќ, бил гејтс, незнам ти шо.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Od kaj vaa informacija?Ja licno go cenam Bogoev i bi sakal da dojde no dali bi dozvolil toj da dojde kaj nas?Kolku sto znam e strumicanec i zivee vo strumica i so tesko srce bi se odlucil da pomine vo najlutiot rival.Toa e moe mislenje.Zatoa i te prasuam od kade taa informacija?Pa aj ako mozis obrazlozi

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Od kaj vaa informacija?Ja licno go cenam Bogoev i bi sakal da dojde no dali bi dozvolil toj da dojde kaj nas?Kolku sto znam e strumicanec i zivee vo strumica i so tesko srce bi se odlucil da pomine vo najlutiot rival.Toa e moe mislenje.Zatoa i te prasuam od kade taa informacija?Pa aj ako mozis obrazlozi
Стварно и мене не ми е јасна таа информација, од каде првиот Струмички кошаркар, како капитен на тимот од својот град ќе се пресели да игра во најголемиот конкурент и ривал. како ќе игра против Струмица.

Знам дека Фени уште лани има праќано понуди до Богоев и дека сега има повторно пратено, но како што знам, а и во разговор со Богоев тој рече дека ако заминува од Струмица, тоа најверојатно ќе биде во странство (најсериозно Грција) и дека тешко да потпише за Фени.

ама работите, мислите се менуваат, сваќате.

V

Viktoranius

Гостин
Кој те пита па тебе бе нешто дрнгалак и на дрнгалако, ај глеј си тама фени и не пребацуви тука. Ако те интересира за спонзор знај оти секак ќе имаме и тоа појак од ланскиот.

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Абе ај глеј си твојта тема фан клуб фени и не замарајте тука стварно не мее јасно шо се мешате на фан клуб струмица од кавадарци си навиви си за фени и бери гајле за твојта екипа..

V

Viktoranius

Гостин
ЕКС-ШАМПИОНОТ ОД ДЕНЕСКА ТРГНУВА ВО КОНКРЕТНА АКЦИЈА
Појаки од лани
"На добар пат сме да обезбедиме еден сериозен спонзор со кој би ја затвориле финансиската конструкција, не само за следната сезона"- велат струмичани. "А тоа значи дека ќе бидеме уште посилни"...

Првиот ден од ова работна недела треба да биде и почеток на еден нов сериозен пристап на раководството на Струмица во обидот да се формира респектабилен состав за следните предизвици.

Од југот стигнуваат најавите дека од денеска и официјално ќе почнат разговорите, преговорите, сеедно, со играчите на кои Струмица смета и во наредниот период.

Претходно, по препорака на Собранието на клубот, пред реализација е и потпишување договор за спонзорство со една реномирана странска фирма.

Сепак, струмичани не откриваат премногу детали по тоа прашање. Сакаат сето тоа прво да се стави на хартија и да се официјализира.

"На добар пат сме да обезбедиме еден сериозен спонзор со кој би ја затвориле финансиската конструкција, не само за следната сезона"- велат струмичани.

Тоа би требало да значи дека сега веќе поранешниот шампион ќе биде уште посилен во следната сезона

"Од денеска ги почнуваме преговорите со нашите играчи. Како со оние кои се под договор, како Тасовски и Соколов, така и со оние на кои им завршија обврските, како Богоев, Грнчаров, Крстевски. Во моментов, сакаме прво да го затвориме списокот со домашни играчи. Потоа ќе размислуваме за оние од страна, без кои сигурно нема да останеме"- велат од раководството на Струмица.

Сето ова би требало да има појасна слика во средината на оваа последна недела за трансфери на домашните играчи.

"Планирано е, најверојатно в четврток, да се одржи и прес-конференција на која ќе соопштиме повеќе детали поврзани со актуелните случувања во клубот, особено за овој преоден рок. Сметаме дека дотогаш ќе имаме доста конкретни работи"- велат струмичани.

Значи до четврток ќе се знаат многу работи, мило ми е и еве за сите да престанат да зборуват дека ќе останеме без спонзор.

Извадок од ..... www.sport.com.mk

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
ЕКС-ШАМПИОНОТ ОД ДЕНЕСКА ТРГНУВА ВО КОНКРЕТНА АКЦИЈА
Појаки од лани
"На добар пат сме да обезбедиме еден сериозен спонзор со кој би ја затвориле финансиската конструкција, не само за следната сезона"- велат струмичани. "А тоа значи дека ќе бидеме уште посилни"...

Првиот ден од ова работна недела треба да биде и почеток на еден нов сериозен пристап на раководството на Струмица во обидот да се формира респектабилен состав за следните предизвици.

Од југот стигнуваат најавите дека од денеска и официјално ќе почнат разговорите, преговорите, сеедно, со играчите на кои Струмица смета и во наредниот период.

Претходно, по препорака на Собранието на клубот, пред реализација е и потпишување договор за спонзорство со една реномирана странска фирма.

Сепак, струмичани не откриваат премногу детали по тоа прашање. Сакаат сето тоа прво да се стави на хартија и да се официјализира.

"На добар пат сме да обезбедиме еден сериозен спонзор со кој би ја затвориле финансиската конструкција, не само за следната сезона"- велат струмичани.

Тоа би требало да значи дека сега веќе поранешниот шампион ќе биде уште посилен во следната сезона

"Од денеска ги почнуваме преговорите со нашите играчи. Како со оние кои се под договор, како Тасовски и Соколов, така и со оние на кои им завршија обврските, како Богоев, Грнчаров, Крстевски. Во моментов, сакаме прво да го затвориме списокот со домашни играчи. Потоа ќе размислуваме за оние од страна, без кои сигурно нема да останеме"- велат од раководството на Струмица.

Сето ова би требало да има појасна слика во средината на оваа последна недела за трансфери на домашните играчи.

"Планирано е, најверојатно в четврток, да се одржи и прес-конференција на која ќе соопштиме повеќе детали поврзани со актуелните случувања во клубот, особено за овој преоден рок. Сметаме дека дотогаш ќе имаме доста конкретни работи"- велат струмичани.

Значи до четврток ќе се знаат многу работи, мило ми е и еве за сите да престанат да зборуват дека ќе останеме без спонзор.

Извадок од ..... www.sport.com.mk
Браво,браво ... :vozbud::smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom