- Член од
- 16 јули 2007
- Мислења
- 12.498
- Поени од реакции
- 4.072
Ок,сега Штерјо има секаде по нешто:pos2::pos2:...Ама со распаѓањето на Струмица,не би верувал.:uvo:Зошто ми смрди дека Штерјо има некаква врска со распаѓањето на сите тие клубови ?
Ок,сега Штерјо има секаде по нешто:pos2::pos2:...Ама со распаѓањето на Струмица,не би верувал.:uvo:Зошто ми смрди дека Штерјо има некаква врска со распаѓањето на сите тие клубови ?
Нова Македонија.А текстов од кој весник е ?
Сите се надеваме оти ке излезе некој да го спаси клубот.извинете тоа се шо ке го напишам.....ама јас кога викав тука пред 2 3 месеца дека болје е да постоиме 20 години и да немаме титула него да постоиме две години и да се распаднеме како никол ферт деликатес и остали....искрено ми е жал за тоа што се случува сега кај вас.....али јбг може ке се случи некое чудо....
Благодариме на подршката...И ние се надеваме дека ке излезе некој и ке ни помогне..Градот ЖИВЕЕ за КОШАРКАТА,ЖИВЕЕ...Сите деца,Струмица-Струмица-Струмица....Се надеваме оти ке ни помогне некојизвинете тоа се шо ке го напишам.....ама јас кога викав тука пред 2 3 месеца дека болје е да постоиме 20 години и да немаме титула него да постоиме две години и да се распаднеме како никол ферт деликатес и остали....искрено ми е жал за тоа што се случува сега кај вас.....али јбг може ке се случи некое чудо....
Ништо ништо и од кошарката толку се распрадна си отидио играчите сега и да ја земи некој џабе пак нема да не бива како фени ке сме тогаш што се боревме за опстанок..Благодариме на подршката...И ние се надеваме дека ке излезе некој и ке ни помогне..Градот ЖИВЕЕ за КОШАРКАТА,ЖИВЕЕ...Сите деца,Струмица-Струмица-Струмица....Се надеваме оти ке ни помогне некој
а бе многу е лошо да чекаш да почне новата сезона и еден бум се распага клубот. мозам да замислам како би било во кавадарци да се распадне фени,како би завладеала општа депресија-има и поединци што ке се радуваат...али мора да се надевате на нешто подобро.ако не оваа сезона мозе пак другата..:salut:Таа е ударната вест низ Струмица шо се говоре.Сите говорат за распадо на Струмица.. Сите се Надеват НА подобри денове,
дадада власос останува :pos2::pos2::pos2::pos2: на кој ке е тренер бе кога нема играче ај не се глупири плс поззззззНишто ништо и од кошарката толку се распрадна си отидио играчите сега и да ја земи некој џабе пак нема да не бива како фени ке сме тогаш што се боревме за опстанок..
Крај нема кошарка веке во Струмица ....... и да дојде некој џабе е ...
а само за информација Тренерот останува ли во Струмица ?
Прашувам бе не се опини право ...дадада власос останува :pos2::pos2::pos2::pos2: на кој ке е тренер бе кога нема играче ај не се глупири плс позззззз
абе не ти се отинам кажувам ти ... иначе право да ви кажам вај година СТРУМИЦА беше појака од лани само шо лани немаше толко конкуренција како вај кодина и за тава ја освоииме титулта вај кодина бееме ного појаки од лани само со немааме среќаи се беше против нас дури и КФМ напании се пари да ги ебам казнувајки ја Струмица.. и бееме најакио тим у МакедонијаПрашувам бе не се опини право ...
Ништо од Струмица беше 1 година доволно и беше ... да ја земивме 2рата титула ке беше добро но ништо ајде здравје и живот другата сезона можеби , али не се знае и тааа но мислам дека е џабе сека кој и да дојде нема да биде Струмица како што беше 2007 година што беше шампион .. сепак ке биде слаба. ..
Ништо ништо и од кошарката толку се распрадна си отидио играчите сега и да ја земи некој џабе пак нема да не бива како фени ке сме тогаш што се боревме за опстанок..
Крај нема кошарка веке во Струмица ....... и да дојде некој џабе е ...
а само за информација Тренерот останува ли во Струмица ?
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Тренеро ќе останува, ќе ги тренире томето и рингата.